A távoli rokon

Bakancslistához adom
The Nephew
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ír filmdráma, 100 perc, 1998

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Egy parányi ír szigeten magányosan, közmegbecsüléstől övezve tengeti mindennapjait Tony Egan. Egészen addig, míg húsz éve az Egyesült Államokba távozott húgának 17 éves fia meg nem érkezik a szigetre. A fiú, Chad bőre ugyanis sötétebb a helyi "átlagnál". Az első sokkból Tony még aránylag könnyen magához tér, akárcsak a sziget többi lakója, de az ezt következő eseményekre senki sincs felkészülve. A fiú megismerkedik Aislínnel, a szabad szellemű lánnyal, s a két fiatal között szerelem szövődik. A gond csak az, hogy Aislín Tony Egan régi ellensége, Joe Brady lánya.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
verdeleth 2007 ápr. 07. - 12:49:49
szerinte minden szinész jól játszott, különösen a Tonyt játszó szinész tetszett.A történet nem egy nagy durranás, bár megmutatja hogy milyen titkok lappanganak egy kis vallásos falubna, igaz sok ilyen filmet láttunk már de a hangulatért érdemes megnézni egyszer.Kár hogy keveset mutatták a szép ir tájat
perry 2007 ápr. 05. - 18:30:38
Indulatok, a másság egy mikrovilág rezdülései az idegen megjelenésére, errõl szól a film. Brosnan másik arcát is megismerjük, bár részemrõl annyira nem volt ütõs az alakítása mint Harperé. Tény.hogy az Õ szerepe jobban megírt. Viszont ami még nagyon ok. az az epizód szereplõk játéka.