A tökéletes tanú

Bakancslistához adom
Perfect Witness
amerikai thriller, 103 perc, 1989

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
sorozatneked.hu 2018 aug. 28. - 23:19:46 2/10
2/10

Bár hangulatában hozta a 80-as évek feelingjét, maga a film sajnos nagyon unalmas. Nem történik benne semmi izgalmas. Se eleje, se vége. :( Ne nézzétek meg!
Zsu38 2018 ápr. 16. - 13:48:57
Egy étteremtulajdonos szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, de fél tanúskodni, mert a gyilkos szabadlábon lévő társai megfenyegetik. A gyilkosok kézrekerítése a rendőrség számára könnyű feladat, mert a szemtanú leírása alapján a tettesek a rács mögé kerülnek. A bíróságnak azonban nehezebb a dolga, hiszen a tökéletes tanú egyúttal a gyilkos banda legfontosabb célpontja. A nagy kérdés: tanúskodni, és esetleg áldozattá válni, vagy menteni az életet, és ezzel futni hagyni a gyilkosokat. A kerületi ügyész (Brian Dennehy) mindent elkövet, hogy jobb belátásra bírja a tanút.
4/10
Rahar 2009 okt. 18. - 18:11:04 4/10
Nekem nem tetszik ez a film, szerintem már a fõszereplõ alapötlete hibás a filmben. Csinálni egy dokumentumfilmet sorozatgyilkosságokról? Mivel nem jelenti a rendõrségen nem is szabálysértést, hanem bûncselekményt követ el, ráadásul egyértelmû és megfelebezhetetlen bizonyíték van ellene, maga az elkészített film. Ha még pár polgárjogi szervezet rá is száll, akkor akár példát is statuálhatnak vele. Valamint a film vége számomra elég furcsa, nekem az egész film egyszerûen nem tetszik, a fõszereplõ egy béna, tehetetlen, élhetetlen alak, gondolom nem véletlenül alkoholista, drogfüggõ, gyógyszerfüggõ fickó. Nem tudtam a helyébe beleképzelni magam. Szerintem idõpocsékolás ezt a filmet bárkinek is megnézni, de ez az én véleményem.