A vér szava

Bakancslistához adom
Blood Can´t Lie
belga dokumentumfilm, 2001

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A belga nemesi családok még ma is élő tagjainak hétköznapjait követhetjük nyomon ebben a dokumentumfilmben. Elődeikkel ellentétben a nemesség legújabb generációja keményen dolgozik, hogy örökségét megtartsa, hiszen a hatalmas birtok óriási felelősség. A nagy család és az össztartás hagyományát azonban évszázadok óta megőrizték.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2010 szept. 27. - 14:33:14
Alapvetõen nem volt rossz, csak nem tetszett az egyes szereplõk részérõl megnyilvánuló "úri gõg". Értem ezalatt azt, hogy vannak, akik úgy gondolják, hogy csakis a nemesség õrizhet bizonyos értékeket. Természetesen bizonyos szempontból nagyobb a súlyuk a kifinomult viselkedésformák megõrzésében, és az õ esetükben könnyebben felróják "bûnül", ha nem megfelelõen viselkednek, de képtelen vagyok elhinni, hogy az egyszerûbb családokban ne lenne meg a családszeretet vagy a hazaszeretet érzése. Márpedig a filmben szereplõ néhány nemesember ezt sugallta a nézõknek, ami véleményem szerint eléggé torzító nézet.
Mélie 2009 nov. 14. - 02:40:19
Ezt miért ilyenkor adják?????!!!
Gondolják,h ilyenkor bárki is tévézik,és ha igen,akkor éjjel ilyesmire vágyik??!Adják a gagyit 1/2 2-kor,ami egész nap megy!!