A világ legkülönlegesebb otthonai

Bakancslistához adom
The World's Most Extraordinary Homes
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, 60 perc, 2017

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Piers Taylor, díjnyertes építész és Caroline Quentin, színésznő és ingatlanrajongó beutazzák a világot gyönyörűen szokatlan otthonok után kutatva.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
tamper 2021 aug. 30. - 11:53:22 10/10
A modern építészet nagy lehetősége az modern technológiáknak köszönhetően a környezet, a táj és az épületek különleges kapcsolata művészete, az egészen egyedi megoldások és erre hozza a sorozat a tényleg lenyűgöző példákat. Minden egyes épület egy önálló egyedi univerzum, a sorozat egy-egy darabját többször is meg lehet nézni, annyira sokrétű a film és maguk az épületek, csodálni és mindig új és új dolgokat lehet lehet minden alkalommal. Szinte már szükséges is, hogy a két műsorvezető, ha nem is mindig a humor csúcsait ostromló de kedves öniróniája, őszinte csodálata ellenpontozza a sok tökéletességet. Aki a tájat, természetet szereti azért, aki az építészetet szereti azért nézze a sorozatot, aki mindkettőt kedveli az pedig sorozatfüggővé fog válni. A női műsorvezető néha kicsit idegesítő, de elnézhető neki.
10/10
Tobias 2021 ápr. 09. - 20:12:37 10/10
Csúcs!