Aki kapja, marja!

Bakancslistához adom
Catch It Keep It
amerikai reality-sorozat, 2009

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A Húzd meg, ereszd meg epizódjaiban három versenyzőnek különlegesen értékes díjakat kell együttes erővel megvédeniük a végső megsemmisüléstől. Ha sikerrel járnak, valamennyien nyernek egyet a megmentett plazmatévéből, játékkonzolból, autóból, gitárból, és egy egzotikus nyaralás is a jutalmuk lehet. A győzelem érdekében kreatív műszaki megoldásokat kell kitalálniuk. Az eszközök megtervezéséhez és kivitelezéséhez 48 óra áll rendelkezésükre. Ha sikerrel járnak, övék lesz a díj - de ha kudarcot vallanak, a szemük előtt válik használhatatlan ronccsá.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Sousuke 2012 máj. 26. - 09:39:15 1/10
ez egy piszokul unalmas baromállatság. Szégyen hogy képesek órákon át adni, és discovery "SCIENCE" a csatorna neve.. besz*rás vazz XD Aszondják megújul a csatorna június elejétõl... Hát rendesen rá is fér. Remélem az ilyen kategóriájú gyökérségeket teljesen el is tüntetik.
kisokos25 2011 jan. 02. - 11:42:35 Előzmény Vrahno
szerintem egész jó kis mûsor! remek védekezési módszereket találnak ki!
Vrahno 2010 aug. 10. - 00:35:34
Miben lenne annyira különbözõ a célközönsége a csatorna többi mûsorától? Itt is ugyanúgy a mérnöki megoldásokról van szó, mint a többi ezer sorozatban, csak meg van spékelve egy vetélkedõvel is.

Némileg engem is zavar a szereplõk török-zúzok hozzáállása, de legalább földhözragadt mûsor. Talán nem olyan eget rengetõen remek, mint amilyennek egyesek állítják, de elmegy.