Álomhajó - Kanada

Bakancslistához adom
Das Traumschiff: Kanada
német romantikus dráma, 90 perc, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az Álomhajó útiránya ezúttal Québecbe vezet. Az utasaira álomszép utazás vár, lélegzetelállítóan gyönyörű tájakkal, és Ontario tartomány leghíresebb látványosságával, a Niagara-vízeséssel.

Simone Klarenfeld elkíséri a kanadai utazásra Thomas Rollt, az elhunyt férjének asszisztensét. A férje állítólag az utolsó megbízása során életét vesztette. Thomas az MS Deutschland fedélzetén megtartja első prezentációs előadását Kanadáról. Ezt a prezentációt az elhunyt barátjának, és nagy példaképének, az elhunyt természetfotográfusnak, Doktor Martin Klarenfeldnek szentelné. Martin Klarenfeld viszont él. A fedélzeten történő felbukkanásával nemcsak a feleségénél vált ki hatalmas érzelmi káoszt, de fel akarja fedni az igazságot a „barátjáról” is.

Beatrice tetten éri Lena Küpperst, aki éppen most állt munkába az Álomhajón, mint kabinstewardess. Lena éppen útban van a fedélzetre, hogy felkeresse az „apját”, Burger kapitányt. Victor olyan helyzettel találja magát szemben, ami számos férfi életében manapság megesik. A férfi együtt él egy nővel, akinek gyermekei vannak, majd a család részévé válik, aztán később mégis különválnak. Aztán mi is lesz a gyerekekkel? Lena számára Victor Burger egy fontos életszakaszában az a férfi volt, aki anyja számára egy kapcsolatot jelentett, az ő vonatkozásában viszont Victor átvette az apa szerepét. Beatrice megint bölcs tanáccsal szolgál Victornak. A kapitány elképzeli a lány helyzetét, és segít Lenának felkutatni a vérszerinti apját, aki a családjával Québecben él.

A fedélzeten van az egymással szinte állandóan civakodó két nagyon különböző jellemű ember, de jó barát, Julius Dornfelder és Walter König. Megesküdtek, hogy nővel soha többé nem létesítenek kapcsolatot. Inkább megtartják a régi baráti kapcsolatukat, és a női utasok csábítását nagy ívben kerülik. Talán meg is tartották volna ezt az esküjüket, ha nem lenne a fedélzeten Josephine Mellert, Beatrice egyik barátnője, aki tisztában van a csáberejével, és bizony nagyon is szívesen flörtöl…

Stáblista:

Szereplők

Julius Dornfelder
Walter König
Dr. Martin Klarenfeld
Victor Burger kapitány
Thomas Roll

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?