Antaheen

Bakancslistához adom
indiai romantikus dráma, 120 perc, 2009

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
katyusa53 2013 jan. 02. - 08:37:26 10/10
A film címe angolul:The Endless Wait. Abhik Chowdhury (Rahul Bose) rendõrtiszt megannyi tönkrement kapcsolatot lát maga körül, ezért már nem hisz a szerelemben. Minden szabad idejét legjobb 'társa' a számítógép mellett ülve tölti.
Így 'ismerkedik meg' Brindával (Radhika Apte), a fiatal televízióssal, akivel -nicknéven- kölcsönösen megosztják legbensõbb titkaikat is. Az idõk során komoly kötelék alakul ki köztük, ennek révén, mikor Abhi csapata elfog egy kábítószer-csempész bandát, az akció sikerérõl beszámol a TV is, de a felügyelõrõl nem játszanak be képet. Ezért aztán, mikor egy partin Abhi sógornõje, Paaro (Sharmila Tagore), aki Brinda kolléganõje- bemutatja õket egymásnak, nem is sejtik, hogy õk 'az a pár'. Brinda egy alkalommal oknyomozó mûsorához telefonon kér segítséget barátjától és a hangja alapján gyanút fog. Mivel
-a téma miatt- Brinda mindkettejük számára fontosnak tartja, hogy tudják egymásról az igazat, felajánlja Abhinak egy személyes interjú lehetõségét. Meg is állapodnak az idõpontban, de az élet másképp rendelkezik.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=G6cQC5Yvl8E
http://www.youtube.com/watch?v=mly7m3ED-CU