Anya gyilkos kincse

Bakancslistához adom
Mommy Dead and Dearest
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai dokumentumfilm, 82 perc, 2017

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak, főleg Dee Dee és Gypsy Rose Blanchard esetében nem. Gyerekbántalmazás, mentális betegségek és tiltott szerelem keveredik a rejtélyben, ami egy anya és lánya kapcsolatáról szól. Mindenki azt hitte, tündérmesében élnek, ám kiderül, hogy rémálom az életük. Az HBO dokumentumfilmje kihallgatási jegyzőkönyvek, orvosi leletek, interjúk és titkos beszélgetések segítségével mutatja be annak következményét, amikor valaki megpróbál örökké fiatal maradni.
Forgalmazó: HBO

Streamelhető:

Stáblista:

Szereplők

Himself - Sheriff
Himself - Gypsy's Neighbor
Herself - Gypsy's Stepmother
Himself - Gypsy's Father
Herself - Freelance Journalist
Himself - Munchausen Expert
Himself - Pediatric Neurologist
Himself - Gypsy's Boyfriend
Himself - Nick's Stepfather
Herself - Nick's Mother
Himself - Judge
Herself - Reporter
Himself - Prosecutor
Himself - Dee Dee's Nephew
Himself - Dee Dee's Father
Herself - Dee Dee's Mother
Herself - Dee Dee's Stepmother
Herself - Community Service Worker
Himself - Gypsy's Lawyer
Herself - Gypsy's Neighbor

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
yoolie06 2019 aug. 31. - 20:44:26 10/10
Ki volt az a kretén állat,aki így fordította le az angol címet???? :@ Egyébként sem a csajszi a gyilkos,hanem az a hulladék nő,aki "felnevelte" így és kitette annyi fájdalomnak,amennyit még egy felnőtt sem viselne el ép ésszel. Tehát rohadtul nem anya gyilkos kincse,hanem ha már a címnél akarunk maradni gyilkos anya kincse....Szegény kislány,nem börtönben lenne a helye,hanem pszichoterápián,amiket átélt :( Nem az anyja az áldozat,hanem ő!
9/10
Phenomenon 2018 nov. 14. - 22:24:44 9/10
Alig jutok szóhoz a film megnézése után. Belegondolni abba, hogy ilyen megtörtént... mennyivel másabb élete lehetne a lánynak, ha egy normális anyja lett volna. Nagyon durva sztori. Azt hittem a "mai világban" már semmi sem tud meghökkenteni, de tévedtem.
Filmgusztália 2018 márc. 01. - 17:36:05
Ezt a filmet senkinek sem javaslom, még lassan egy héttel késõbb is borzasztó érzések kavarognak bennem a film kapcsán, azaz a valóság kapcsán...borzalom, h milyen emberek vannak, hányni való a világ...az ilyen és ehhez hasonló beteg agyú embereket le kéne baszni a Tajgetoszról, kár beléjük az O2.
Filmgusztália 2018 febr. 24. - 20:14:39
Nagyon durva történet...én azonnal szabad lábra helyezném a kiscsajt...sok idióta dokit meg, aki ilyen-olyan mûtétnek vetette alá teljesen feleslegesen azonnal életfogytiglanra ítélném vagy esetleg halálra, hogy soha többé ne követhessenek el ilyen hibát.