Arthur Potts Dawson ökoszakács két hetet tölt a tengeren Anglia legrettenthetetlenebb halászaival, együtt lakik és együtt dolgozik velük, hogy szembesítse a valóságot és az elveit a túlhalászásról és a környezetszennyezésről. A halászoknak mindössze napi két óra alvással kell életben maradniuk, miközben komoly viharokkal, metsző széllel, gyilkos hullámokkal küzdenek, és vásárra viszik a bőrüket a megélhetésükért. Most pedig egy új matróz csatlakozik hozzájuk Arthur személyében, akinek elismert éttermei tükrözik szenvedélyét minden iránt, ami a fenntartható forrásokról és az újrahasznosításról szól. Vajon megingatja-e ez a tapasztalat Arthur előítéleteit, vagy továbbra is azt fogja hinni, hogy a halászok módszereit és életmódját kell megváltoztatni tengereink érdekében?
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások