Az angoltanárnő

Bakancslistához adom
The English Teacher
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 93 perc, 2013

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Linda angolt tanít a Pennsylvania-állambeli Kingston középiskolájában. Szenvedélyes a munkában, és népszerű a tanulók körében, ugyanakkor egyszerű körülmények között, magányosan él. A régi tanulója, Jason visszatér, mert a drámaírói álmait nem tudta valóra váltani. Linda meggyőzi, hogy az iskolában állítsa színpadra a darabját. A fiú erőszakos apja viszont azt akarja, hogy jogot tanuljon. Linda és Jason kapcsolata nemcsak a nőre van hatással, hanem körülötte mindenkire, beleértve a színdarabot is.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
malnahab 2022 febr. 06. - 09:18:03
Tettszett, éjjel 1.40 kezdés .Alig lehetett utána elaludni,mert teljesen feldobta az embert.
8/10
Xxy92 2022 febr. 05. - 22:10:17 8/10
Február 6. - Vasárnap
01:40 Prime

Egy értelmesnek tűnő film, melynek emberi időben természetesen nincs hely a tévében. A mértéktelen szenny bezzeg folyton elérhető. Panem et circenses.
7/10
Rojita 2019 dec. 02. - 23:06:27 7/10
Julianne Moore és Greg Kinnear, két kedvenc színészem miatt néztem meg a filmet és nem is csalódtam. Az Ő játékuk biztosította a sikert.
Bár, volt pár vicces jelenet, de nem mondanám vígjátéknak a filmet. Tképpen, egy gyakori drámai helyzetből indítanak. A gyerekkoruk óta könyvmoly kislányokból felnőve, legtöbbször irodalomtanárnők, könyvtárosok lesznek. Szeretik szakmájukat, jól is végzik, de megmaradnak a regények bűvöletében, nem találnak maguknak hús-vér férfit. Ilyen alapokra építkező film is egy magányos, kisvárosi, irodalomtanárnő történetét meséli el.
Kellemes, szórakoztató másfél óra.