Az őrület szélén

Bakancslistához adom
The Brink / Kuang shou
18 éven aluliak számára nem ajánlott kínai-hongkongi akciófilm, 101 perc, 2017

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Tung (Zhang Jin), a bátor rendőrnyomozó le akarja állítani a bűnöző Shing (Shawn Yue) aranycsempészetét, de nem sikerül letartóztatnia. Tung folytatja a vadászatot és rájön, hogy Shing kapcsolatban áll egy triád vezetőjével, Blackie-vel (Yasuaki Kurata), aki a nyílt tengeren, egy kaszinóhajón rejtőzködik. Shing hatalmi harcba keveredik a csempészhálózaton belül és arra kényszerítik, hogy megölje nevelőapját, ráadásul Blackie elveszi tőle a neki járó részt az aranycsempészetből származó vagyonból. Hogy kiegyenlítse a számlát, Shing megjelenik a hajón, közben pedig Tung megpróbálja bekeríteni őt.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe 2021 jan. 31. - 17:40:46 6/10
Jó ötlet volt szőkére festetni a haját a főszereplőnek... különben nem nagyon lehetett volna megkülönböztetni a többi szereplőtől. Főleg amikor ketten kb. 20 emberrel harcoltak. Az elején még bejött a Bruce Lee-s harci stílus némi Jackie Chan-es üldözéssel. Utána kaptunk egy eléggé középszerű akciófilmet. A főszereplő jó, a rendőrparancsnok béna, a robbantós csaj király volt. De talán a főellenség karaktere volt a leghitelesebb. Csak a végén volt hülye.
--- Spoiler --- azért azon, hogy hogyan jutottak a vízből fel a nagy hajóra, nagyvonalúan elsiklott a rendező.
És mi lett a parancsnokkal? Úgy tűnt, a víz alatt elfogyott a levegője, később mégis előkerült. Na, voltak hiányosságai a filmnek. Egyszer meg lehet nézni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu