Barbecue biblia

Bakancslistához adom
Barbecue Bible
angol ismeretterjesztő filmsorozat, 1997

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

"Ez a legizgalmasabb időtöltés, amit még ruhában lehet csinálni" - vallja Ainsley Harirott, Nagy Britannia egyik ünnepelt sztárszakácsa a grillezésről.
Új műsorában világkörüli útra indul, hogy felfedezze és kipróbálja a legjobb, legújabb "al fresco" (vagyis szabad ég alatt elkészíthető és fogyasztható) fogásokat. A barátságtalan időjárásáról ismert Anglia barbecue-szokásainak megismertetése után a sorozat Görögországba, Dél-Afrikába, Thaiföldre, Jamaikába és Ausztráliába is ellátogat, hogy a bemutassa ezen országok legjobb grill-ételeit.
A rendkívül szórakoztató és méltán népszerű műsorvezető hasznos tanácsokkal látja el nézőit a konkrét receptek ismertetésétől kezdve az alapanyagok beszerzésén át a sütési sajátosságokig.
A Barbecue Biblia egyaránt szól a profi grillezőknek és a gyakorlatlan kezdőknek; azoknak, akiknek a kerti sütögetés eddig egyet jelentett a szénné égetett zöldségekkel, félig nyers húsokkal, vagy akár a soha meg nem gyulladó faszénnel - Ainsleynek mindenre van megoldása!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
leopard26 2009 ápr. 07. - 11:21:27
Az ördögbe! itt aztán még a hittelen ember is isteni kajákat talál!