Beverly Hills-i menyasszonyok

Bakancslistához adom
Brides of Beverly Hills
dokumentumfilm

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az extravagáns új sorozat által betekintést nyerhetünk a Beverly Hills-i menyasszonyok szívébe és pénztárcájába. A menyasszonyok egyik álma már valóra vált. Megtalálták a nagy Őt. Másik álmukat, azaz a tökéletes esküvői ruhát Renee Strauss, a "Renee Strauss For The Bride" szalon tulajdonosa segít megvalósítani. Csapatának tagja Kevin Lee esküvőszervező is. Ő ihlette Frank (Steve Martin) szerepét, az "Örömapa" című filmben. Nincs könnyű dolga a szalon személyzetének, hiszen az igényes arák drámai követelményekkel érkeznek hozzájuk. Garantáltak a könnyek, a kacajok, és persze a bizarr háttértörténetek is, amelyekkel megismerkedhetünk, miközben Strauss és csapata segít a menyasszonyoknak kiválasztani a tökéletes ruhát a tökéletes alkalomra. Elegáns ruhák, megdöbbentő választások, botoxolt arcok, dührohamok - egy Beverly Hills-i menyasszonyihuha-szalonban mindig garantált a jó szórakozás!

Vadonatúj évaddal tér vissza a "Beverly Hills-i menyasszonyok" című sorozat, hogy újra bepillanthassunk a dúsgazdag arák szívébe - és pénztárcájába. Renée Straussnak és csapatának nincs könnyű dolga, amikor megpróbálja kielégíteni a különböző egyéniségek különleges kívánságait. A második évadban sem lesz hiány ragyogásban, szépségben és drámában. Ezt már az első rész is bizonyítja, amelyben a reality celeb Linda Hogan, Hulk Hogan volt felesége látogat el a szalonba, hogy esküvői ruhát keressen a nagy napra, amely talán el sem jön, hiszen már lemondták az eljegyzését. Linda meg van győződve róla, hogy a megfelelő ruha a tökéletes vőlegény-jelöltet is meghozza. Strauss többi kliense is kitesz magáért, így könny és kacagás, botoxolt arcok, elegáns ruhák, botrányos öltözékek és dührohamok várnak majd ránk, miközben a szalonban az álmok és a vastag pénztárcák találkozásából megszületik egy-egy tökéletes ruha a tökéletes napra.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
papzo 2013 nov. 16. - 05:52:01 Előzmény leopardreni
Ez egy olyan élet stílusról szól, ami errefelé nem ismeretlen.
Ezek a pénzzel játszadozó arák és rokonaik tényleg ilyen sznobok, tényleg ez az érték számukra.
Pedig lehet 200 dollárért is szép és életre szóló emléket, élményt jelentõ ara ruhát venni errefelé is.
Csak ezek jó dolgukban nem tudják mire verjék el a vért, verejtéket nem kímélve megszerzett másik vagyonát.
Mert sosem a saját pénzükön ilyen hisztisek!
Apuka, nagyi de fõleg a võlegény pénzén ilyen válogatósak, nagy igényûek.
Dolgozni?
Az meg mi, mondhatná ezeknek a kitartott nõknek nagy része.
Kíváncsi lennék ezekre 2-3 év múlva. Akkor is olyan felajzottak, mûködik a házasság? Vagy a válás a csendesebben megy?
1/10
leopardreni 2013 júl. 13. - 12:52:53 1/10
Egyike azon kevés sorozatoknak a TLC-n, amiket nem szeretek. Ez csak a nagyzolásról és a hülyeségrõl szól, a többi menyasszonyos mûsor jó.