Barangoljon velünk Gasztronómiában, az ízek birodalmában. Merüljön el velünk az ínycsiklandó fogásokban és a fogcsikorgató küzdelemben, vagyis kövessen minket a legrangosabb nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d'Or magyarországi döntőjére. Mert a gasztronómia színes, de legfőképpen ízletes, mert a tálaláson múlik minden és, mert a konyhaasztal mellett is zajlanak vérre menő ütközetek. Szakmák - magyar ízek és a világraszóló dicsőség: ez a Bocuse d'Or.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
olahmiki1959
2016 febr. 19. - 18:56:10
Kicsit csalódtam a mûsorban, ugyanis az rendben van, hogy sok szakácsot, szakértõt bemutatnak, az ételek készítésének folyamatát is láthatjuk - zöldségaprítást, hússzeletelést, fûszerezést, - viszont a végeredményt, az elkészült ételt, azt az ételcsodát, amivel például meg lehet nyerni egy ilyen színvonalas világversenyt, azt nem mutatják be.
Ami pedig egy ilyen mûsornak a lényege lenne...
Így pedig már nem is annyira érdekes az egész.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások