Casting

Bakancslistához adom
magyar reality műsor, 2009

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A tehetségkutató műsor végigköveti és bemutatja azt a folyamatot, ahogy több száz jelentkező közül kikerül a TV Paprika új képernyős szakácsa. Itt nem elég, ha a jelentkezők jól tudnak főzni, a kamera előtt is meg kell állják a helyüket, és szellemességüket, humorukat is megcsillanthatják.
Amellett, hogy a játékosoknak ízletes és látványos ételeket kell készíteniük (akár adott alapanyagokból egy meghatározott ételt, akár saját a fantáziájukra bízzuk, hogy mit hoznak ki egy kosár hozzávalóból, vagy bizonyos alapanyagokból), a zsűri tagjai a lehető legkülönfélébb módokon tesztelik a versenyzőket.
A verseny:
A műsorban már csak a legjobb 12 versenyző vehet részt. Az első hat alkalommal a szakácsok (és amatőr konyhaművészek) véletlenszerűen összesorsolva mérik össze a tudásukat, így jutva be az elődöntőkbe, végül a legjobb három versenyző az ötvenperces döntő során bizonyít a zsűrinek és a nézőknek.

A zsűri tagjai: Váncsa István (újságíró), Szily Nóra (televíziós újságíró), Zsigmond Gábor (fotós), Serényi Zsolt (szakács).

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
jella 2009 okt. 07. - 15:50:13 3/10
Vártam, cím ide vagy oda. Nem bírtam végignézni, annyira rosszul van vágva és fényképezve. Mintha mindenkinek a legrosszabb pillanatait vágták volna össze. A mûsorvezetõ hölgy édelgése, a zsûri "mûvitái" (egyedül Váncsa hiteles a gasztrotörténeti adalékaival, bár az sincs vhogy jól elhelyezve) és a versenyzõk fõzésének pillanatképszerû bevágásai variálódnak, valahogy szétesik az egész, kapkodó, felületes. :( Fõzésrõl meg aztán nulla élmény. Pl. láttam Christophe-t élõben fõzni az egyik fõzõsuliban és tök más élmény volt egyben látni õt huzamosabb ideig, meg itt, ahol egy dolgot sikerült a gyors vágásokkal kihangsúlyozni, hogy mennyire töri a magyart. Pedig tud fõzni, és egész szórakoztató. Na persze arról már nem is beszélek, hogy nekem a beharangozók azt sugallták, most esélye lehet bárkinek nyerni, na de egy profi séfet minek versenyeztetni egy amatõrrel??? Szóval totális csalódás minden szinten. :(
prodigo 2009 okt. 01. - 17:52:13
A legfontosabb kérdés részemrõl az lenne, hogy ha egyszer legyártanak egy mûsort, akkor miért törekszenek arra, hogy minél kevesebben nézzék? Este tíz után kezdeni?
Hát a címe is nagy fantázia. De így legalább nem kell csehre fordítani.
8/10
thzui 2009 szept. 29. - 22:28:47 8/10
Szerintem ígéretes volt a bevezetõ.
Remélem, nem lesz olyan, mint amilyent az ATV csinált, ahol sem a versenyzõket, sem a kajákat nem láthattuk, ráadásul a háttérzene minden szöveget elnyomott.
Kardics 2009 szept. 29. - 17:27:32
Gratulálok annak aki ezt a címet adta. Itt nem magyarok lesznek? Valami igazán magyaros nem jutott eszébe senkinek? Vagy yorkshire pudding lesz az elsõ amit fõznek? Ja bocsánat, a zsûrit elnézve tökmindegy mi készül. :(