Chakushin ari

Bakancslistához adom
japán horror, 112 perc, 2003

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Yumi Nakamura
Hiroshi Yamashita
Natsumi Konishi
Yoko Okazaki
Kenji Kawai
Marie Mizunuma

Hozzászólások

Szerinted?
Zahire 2019 márc. 15. - 22:30:30
Dögunalom egy film.Egy órában talán még igen.De kettőben? Végig sem tudtam nézni, csak belebeletekertem.Nagy sz@r, senkinek nem ajánlom.
10/10
vuist 2013 jan. 02. - 18:50:32 10/10
Ez a film aztán nem semmi!Miike bizonyította,hogy akármilyen filmet kelljen is rendezni,õ megállja a helyét!
Az egyik legjobb J-horror,amit valaha készítettek,a második rész még jobb(van harmadik is,de az nem annyira jó már).
Igaz,engem is kissé a Ringura emlékeztetett,de azért mégsem hiszem,hogy 'loptak' volna belõle.Talán inkább inspirálta a film készítõit.
Roy Mustang 2008 nov. 25. - 14:08:40
Érdekes film volt valahogy az ember azt hinné hogy a ázsiai horrorok nem tudnak újat mutatni, de mégis a vége nagyon meglepett,a bizonyos csavar amire fényderül hogy miért és ki az a kislány, miköze van a szereplõkhöz........Túl vagyok már néhány ilyen típusu filmen de volt néhány jelenet amin paráztam.........

Spoiler!!!

De nem értem a végét, hogy a férfit miért ölte meg?Bedig õ segített rajta,vagy ez az õ átka volt mindenképp megölte volna.......
verdeleth 2008 jún. 07. - 09:50:30
Na ez az a film amirõl nehezen döntöm el hogy jó vagy nem. Tény, hogy a film felszínesen (fõleg az elsõ fele) tipikus japán horror, a ringu vaonalból. De késõbb átmegy egy kis pszichothrillerbe, de még így sem lesz tökéletes. Horrorfilmnek viszont jó, mégha egy kicsit többet vártam Miike-tõl. A film angol címe egyébként One Missed Call (kb. Nem fogadott hívás), és már készül vagy elkészült az amerikai remakje. Szánalmas.