Csadoros vérszívó

Bakancslistához adom
A Girl Walks Home Alone at Night
amerikai horror, 99 perc, 2014

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Különös dolgok folynak Bad City-ben. A prostituáltaknak, drogosoknak, striciknek és más mocskos alakoknak otthont adó, haláltól és reménytelenségtől bűzlő iráni szellemvárosban egy magányos vámpír lesi a legtaszítóbb lakók lépteit. Amikor azonban a Fiú találkozik a Lánnyal, szokatlan románc kezdi bontogatni vérvörös szirmait.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
The Cortez 2019 nov. 10. - 15:40:21 6/10
Félig iráni, hihetetlenül szar magyar címmel megáldott, egyedi romantikus horrorvígjáték, Zsákos Frodóval a háttérben. Az első 45 percben hangulatos és unalmas részek váltogatják egymást hol jobb, hol gyengébb betétdalok kíséretében, de aztán meglepő módon, pont a romantika behozásával válik érdekesebbé a sztori. A játékidő közepétől valahogy a trackek is erősebbek lesznek, ám sajnos kapunk melléjük több hosszú, fárasztó jelenetet. A film ügyesen játszik a műfajokkal, leginkább képi humorral operál, enyhén megidéződik benne David Lynch + egyes európai rendezők stílusa, társadalomkritikát fogalmaz meg, ráadásul Iránt egy teljesen nyugati szellemiségű helyként mutatja be.
Geedorah 2015 máj. 30. - 13:11:01
Inkább érdekes mint jó iráni vámpír-western-románc. A stílus alaposan agyonnyomja a filmet, ami meglehetõsen vontatott és elnyújtott, noha vannak erõs részei. A sok zsáner közül nekem a románc mûködött a leginkább (a két fõszereplõ alakítása nagyban hozzájárult ehhez), abból néztem volna még, nem mondanám, hogy kielégítõ lett a lezárás. A fiatal rendezõhölgyben van potenciál, mindenképp érdemes lesz figyelni rá.