Jön a női Cliffhanger!

Az Ocean's Eleven, a Szellemirtók és a Csaló csajok után jön Sylvester Stallone akciófilmjének női változata is.

A Renny Harlin rendezte 1993-as hegymászós alkotást női főhőssel a középpontban Ana Lily Amirpour gondolja újra. Amirpourt a magyar nézők az annak idején a Titanic Fesztiválon is vetített Csadoros vérszívó című, Iránban játszódó vámpírfilm rendezőjeként ismerhetik. Rajta kívül az új stábból egyedül a forgatókönyvíró (a Creed II-t jegyző Sascha Penn) személye ismert, hiszen még csak most kezdték a castingot.

Forrás: InterCom

 

Annyit azonban már lehet tudni, hogy egy apróbb szerepben a jelenleg nálunk forgató Jason Momoa is feltűnik majd az új Függő játszmában. A remake a Rocket Science és az Original Film gyártásában készül: utóbbi produkciós cég már sikerre vitte a Halálos iramban franchise-t is, szóval minden bizonnyal tudják, mit csinálnak.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok az Original Filmsszel és a Rocket Science-szel, akik

osztoznak a szenvedélyemen az erős karakter vezette, adrenalindús túlélőfilmek iránt, ami az egyik kedvenc műfajom.

Egy izgalmas hegyi utazásra készülünk, ami az akciófilm leglényegét mutatja majd be: azt, mire képes egy ember extrém körülmények között, egy végső határhelyzetben saját túlélése érdekében.

Ehhez adjunk egy erős női főhőst, aki egy kőkemény hegymászó, és egy kis kockázatos kémsztorit, és már el is tudjátok képzelni, milyen nagyszabású módon gondoljuk újra azt a Cliffhanger – Függő játszmát, ami eredetileg is nagyon szórakoztató és izgalmas volt” – nyilatkozta Amirpour, amit már csak azért is érdekes olvasni, mert a Csadoros vérszívó kifejezetten lassú tempójú, inkább az atmoszférára hagyatkozó mozi volt. Hát majd meglátjuk...


(via Collider)