Magyar melltartókat bámul Josh Brolin

A Bosszúállók filmek Thanosa Magyarországon forgatja a Dűne remake-jét. De vajon mit csinál a forgatás szünetében?

Ahogy arról korábban már többször beszámoltunk, újabb feldolgozás készül Frank Herbert 1965-ös sci-fi regényéből, a Dűnéből, Denis Villeneuve rendezésében. A rebootban olyan sztárok szerepelnek, mint Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Dave Bautista, Zendaya, Oscar Isaac, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling – na és persze Josh Brolin, aki a jelek szerint már meg is érkezett hazánkba, hiszen a Dűne itt forog.

Brolin korábban már megosztott az Instagram oldalán egy fotót arról, hogyan fest majd a filmben Gurney Hallecket, az Atreides-ház kard- és harcmesterének bőrébe bújva. Most a színész egy azt illusztráló rövidke videót rakott ki, vajon mivel foglalja el magát Budapesten a forgatás szüneteiben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What?

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

A képsorban azt láthatjuk, hogy a sztár figyelmesen nézi a Bajcsy-Zsilinszky úton található Valentin fehérneműbolt kirakatát, és minden bizonnyal álmélkodva veszi tudomásul, milyen elképesztő széles az üzlet kínálata a kosárméreteket illetően.

A kisfilm már eddig is vicces, a slusszpoén azonban akkor jön, amikor Brolin SPOILER! továbbmegy, és ezért oldalra fordul, így megláthatjuk, hogy egy hordozóban ott lóg a nyakában 6 hónapos gyermeke, egy Westlyn Reign nevű kislány. Megnyugtató, hogy a színész két felvétel között sem unatkozik!


(via Hetedik Sor)