Csudaszombat: Velünk forog a Föld!

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

2011 őszén gyerekeknek szóló műsorokat indított az m2. Csudaszombatokon, a minden hónap utolsó szombatján jelentkező tematikus napokon a tipegőktől a kamaszokon át a fiatal felnőttekig minden korosztálynak kínál élményt a csatorna. Délelőtt és koradélután válogatott magyar mesékkel, bábfilmekkel, versekkel, közös énekléssel és kézműves foglalkozásokkal várja a kisebbeket Nagy Judit műsorvezető és Szabó Balázs játékmester. Délután Buda Márton (MR2-Petőfi Rádió) veszi át a mikrofont, hogy könnyűzenével, divattal, sporttal, kreatív programokkal és a Csudacsalád vígjátéksorozattal fogadja a kamaszokat a képernyők előtt és a műsor Facebook-oldalán. Az este már a fiatal felnőtteké, amikor egyedi könnyűzenei koncertfelvételeket, válogatott animációs- és dokumentumfilmeket ad az m2.

A Csudaszombat alkotói a köztévé egykori gyerekműsorainak legjobb hagyományait élesztik újra modern köntösben, miközben olyan, a gyereknapok apropójául szolgáló témákkal ismertetik meg a fiatal nézőket, mint a színház, a környezetvédelem vagy éppen a média világa.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 okt. 29. - 12:53:16
Egyetértek.
adamnagysweetmovie 2011 okt. 29. - 12:26:17
A MOME-animációknál jó volna feltüntetni, pontosan mit is vetítenek!!! A TV honlapján sem találom, kérem ne csak behányják a mûsorokat a tévébe, hogy a gyerekeknek ez is jó. NEM.
Ford Mustang 2011 okt. 29. - 12:22:42
Uhh, te jó ég...