Decemberben is folytatódik az októberben indult cukrászverseny. Új kihívások várják a profi és amatőr versenyzőket egyaránt - egy a lényeg, hogy szemlőtt tartsák a fő kihívást: elsőre egymáshoz nem illőnek tűnő ízeket kell párosítani. Így derül ki, hogy cékla felhasználásával is lehet remek parfét készíteni, hogy a répa és a zöldcitrom jól kiegészítik egymást, és amit már mi is tudtunk: a chili és a csoki egyáltalán nem idegenek egymástól.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások