Égő érzés

Bakancslistához adom
That Burning Feeling
kanadai romantikus vígjáték , 95 perc, 2013

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Adam Murphy kénytelen szembenézni a modern kor két nagy problémájával: hogyan találja meg az önmagához és a szerelemhez vezető utat? Ráadásul mindezt lehetőleg egy időben. Az első két pont mellett sarkalatos részét képezi a történetnek egy harmadik is, ugyanis Adamnek meg kell találnia, hogy számtalan partnere közül kitől kaphatott nemi fertőzést.

Stáblista:

Szereplők

Adam Murphy
Liv Ericksson
Frank Purdy
Roger Whitacre
Janine Clarke
Dr. Fishbaum

Hozzászólások

Szerinted?
Gergely Topor 2015 aug. 10. - 13:54:42
Aki a szövevényes cselekmény, vagy a briliáns szereposztás miatt nézné a filmet, az csalódni fog. De nagyon beleélni se érdemes magunkat egyik szerepbe se: a karakterek mind - és így a film is - egy erõs karikatúra, egy tipikus korunkra jellemzõ szatíra részei. Aki nem akar mélyebb elemzésekbe bocsátkozni, annak egy könnyû nyáresti vígjáték, de azért nem nehéz észrevenni benne az önzõ, munkamániás, törtetõ, telefon-nyomkodó karakterek kifigurázását, és próbálja felhívni a figyelmet a barátság, igaz szerelem, mások tisztelete és a közösség fontossága iránt.
4/10
stupek2 2015 júl. 15. - 08:41:04 4/10
Már megint egy film, amit elmesélnek. A film elején még ne egyetek pattogatott kukoricát, utána meg nem akartok.
szleng spoiler
egy csávó sok csajjal dug,de ráfázik. Aztán egy b*zi ad neki tanácsokat, kirúgják a munkahelyérõl, de mégis megél, majd egy csajszi le akar feküdni vele, de a csávó a kankója miatt kerüli a dolgot.
Egy filmet akkor tartok jónak, ha azonosulni tudok a fõszereplõvel. Egy b*zival viszont nem vásárolnék be egy áruházban, el sem tudom képzelni magam munka nélkül. A képernyõre vetített ipod szövegek sem jönnek be. Sõt ennek a csávónak kizárólag ronda csajszijai voltak, és bazi buták.
adamnagysweetmovie 2015 jún. 04. - 10:36:36
Mondjuk ha elkapta a hívet, akkor az elsõ 2 projekt is kipipa...