Egy harcos útja

Bakancslistához adom
In Full Bloom
amerikai krimi-dráma, akciófilm, 90 perc, 2019

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A háború utáni Tokyoban járunk, ahol Japán veretlen ökölvívóbajnoka, Masahiro az amerikai bajnokkal, Clint Sullivannel készül összecsapásra.

Stáblista:

Szereplők

Clint Sullivan
Tetsuro Tokugawa
Silas Roanoke
Genevieve Sullivan
Satoshi Shinohara
Shichiro Shinohara
Mountain Harlot / Asami

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe 2023 ápr. 11. - 18:26:53 5/10
IMDb tartalom: A második világháború utáni Tokióban, Japán veretlen bokszbajnoka, Masahiro a téli vadonban edz az amerikai kihívó, Clint Sullivan elleni közelgő csatára. A politikai feszültségekkel szemben a harcosok párhuzamos utazásai az emberi szellem korlátait fogják próbára tenni.

Megnéztem. Mit megnéztem – végigszenvedtem. Két csoportra osztanám, akit ez a film érdekelhet: vagy a boksz-őrülteket, vagy a keleti kúltúrát értőket és kedvelőket. Sajnos én egyik csoportba sem tartozom… Így csak privát véleményt tudok alkotni erről a moziról. Rettenetesen lassúnak találtam, sok lényegtelen momentummal és sok esetben rettenetes szinkronnal. A film első fele csak körítés, a szokásos keleti handabandázással, kínvigyorokkal és szöveggel. Az utolsó harmada viszont tetszett. Itt már a küzdelem, a győzni akarás volt túlsúlyban – megspékelve némi politikával és életveszélyes fenyegetésekkel. A vége a homályba vész… Itt mindenki maga fejezheti be a filmet, ki ahogy szeretné. Amilyen rossz véleményem volt az elején, ahhoz képest a végét rendesen megcsinálták. Nem egy kiemelkedő film, de van mondanivalója. Közepes, egyszer meglehet nézni.
DUNAWÖLD 2022 szept. 08. - 01:44:03
Oh dear God.