Elhárítók

Bakancslistához adom
Eliminators
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-angol akciófilm, 94 perc, 2016

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Thomas (Scott Adkins), a korábbi amerikai szövetségi ügynök akcióba lép, amikor értesül arról, egy csapat fegyveres gengszter betör londoni otthonába. A betörőket ártalmatlanítja, de ezzel egy lavinát indít el: Európa legveszélyesebb bérgyilkosai kezdenek vadászni rá, és lánya is életveszélybe kerül. Thomas azonban szembeszáll a seregnyi üldözővel, hogy megmentse lány és saját életét. Valóságos háború veszi kezdetét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sorozatneked.hu 2019 dec. 25. - 23:51:42 6/10
6/10

Nem egy nagy durranás, de hozza a Scott Adkins-es filmek átlagát. Ő most az új Van Dame, Segal, Snipes, Stallone, Arnold, Chuck és Jackie Chan. Ha 20 évvel korábban születik, akkor biztosan ő is bekerült volna a klasszikusok közé, így viszont "csak" videósztár lett. Ha valaki a '80-90-es évek akciófilmjein nőtt fel, akkor Scott filmjei tetszeni fognak neki. Nem kell sokat várni tőlük, hiszen ha valaki most látja először a régi filmeket ő sem lesz elájulva tőlük, de minden filmjén látszik, hogy rendesen odateszi magát a jelenetekben. Szóval elvárások nélkül nézzétek! Aki meg logikát keres egy akciófilmben, az minért nem dokumentum filmet keres inkább?
sexykex 2019 jan. 15. - 07:06:59 Előzmény gabroca
Már a címe sem tetszett. Addig jó, amíg bemegy három álarcos egy kis kokóért. Na, ott kell abbahagyni a filmnézést és hallgatni inkább helyette Mozartot.

Sok baromságot összelapátolnak a filmekbe, de ez egy világbajnok darab. A papi felrobbantja lánya alatt az autót és ettől még dühösebb lesz a célpontra, a vőre, Mindenáron árvát akar faragni az unokából, akit persze szeret. A világ legokosabb bérgyilkosa a szuperautójával gond nélkül megtalál pillanatok alatt bárkit. Az elektronika harc nagymestere, de lőni nem tud. Sosem talál el senkit, ezért inkább verekszik. A zsaruk feltűnés nélkül, egyenruhában őrzik a védendő házat, és amikor még titkosabb helyre akarják elszállásolni a kislányt, két „biblia árus ügynököt” küldenek.


Ha legalább bohózat lenne, de sajnos komolynak gondolják ezt a Zs-kategóriát alulról szagoló förmedvényt a készítők. Igaz hittérítőként próbálok mindenkit megvédeni ettől a filmtől – remélem sikerül.
Belmont 2018 dec. 02. - 15:27:38
A tartalmi ismertető egy vicc. Ettől függetlenül a film eleje teljesen jól indul, valami nagyobb volumenűre számítana belőle az ember, de az egész aljas módon átmegy ZS-kategóriába: kihalt helyek, éjszakai jelenetek, félóra egymást püfölés, öt perces agonizálások, elvileg hivatásos ügynökök céltábla jellegű viselkedése... A film utolsó öt percét már kb. rögtönözték. Tény, azért egyszer legalább meg lehet nézni. (Ui.: az a magyar tűzoltókészülék meg hogy került Londonba?)
gabroca 2018 márc. 28. - 18:38:03 Előzmény sexykex
persze hogy happy end a vége, ha végig szar az egész....
sexykex 2018 jan. 05. - 16:11:43
Elképesztõ, hogy ezek a vérprofi ügynökök és bûnözõk milyen rosszul lõnek. Tíz méterrõl csak véletlenül találják el egymást még gépfegyverrel is. Viszont golyó ütötte, sip-sup összevarrt sebbel, többmenetes bunyót levágnak.
Kemény próbatétel lehetett ennek a filmnek megírni a forgatókönyvét. Õszintén szólva nem is sikerült igazán. Primitív zagyvaság az egész, happy enddel.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu