Ereklyék a hátsó kertből

Bakancslistához adom
American Digger / Savage Family Diggers
amerikai ismeretterjesztő filmsorozat, 2011

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Ric Savage, egykori pankrátor ma kincsvadászként járja Amerikát csapatával, és rejtett kincsekre lel hétköznapi emberek kertjeiben.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
ReignMan 2014 szept. 07. - 13:03:27 2/10 Előzmény Vrahno
Igen, alapvetõen érdekes a téma, biztosan minden ház pincéjében vannak érdekes és esetleg értékes régiségek, csak az a brutális mennyíségû elõre megtervezett hazugság és színjáték, amivel próbálják feldobni 4 kukabúvár mindennapjait, az az ember kedvét elveszi az egésztõl...
Mai epizódban egy kocsma pincéjében ástak, az egész rész meg volt tervezve és írva elõre, találtak 1 boxert, egy gongot, mérleget és egy 100 éves POCO B kamerát, átszámolva 1 millió forintért adták el ezeket. A nagy kincs és legdrágább ezek közül természetesen a kamera, interneten utánanézve szerencsés esetben kapni érte 20-25000 forintot.

Így ez tényleg csak szerencsétlen óvodásmûsor...
Vrahno 2014 aug. 27. - 19:01:02 Előzmény ReignMan
Úgy olvastam, bajba is kerültek rendesen a valódi hobbi-kincskeresõ közösséggel, ezért váltottak profilt az elsõ évad után.

Amúgy tényleg röhejes egy mûsor, az elején bemutatott régiségbolt nem is létezik (csak felraktak valami feliratot egy épületre, hogy lefilmezzék, aztán levették), meg eleve, minek kamuznak azzal, hogy boltot vezetnek, ha gyakorlatilag minden részben helyben adják el a talált kacatokat (és érdekes mód mindig találnak valami szakértõt a közelben)?

Hogy az extra ál-drámát ne is említsem... pl. amikor összetörik valamijük, de hoppá, belül egy még értékesebb kincs van, vagy amikor "hirtelen megtámadja" õket egy puma, és több, drámai kameranézetbõl állnak megdermedten.
2/10
ReignMan 2013 aug. 28. - 15:06:06 2/10 Előzmény Vrahno
Kamu szar sorozat, sokat nem láttam, de a mai kész röhej volt, akár a legtöbb NG sorozat a megrendezett feszültségkeltéssel, beszervezett szereplõkkel és az elõre beállított történettel.

A mai részben valahol Alaszkában túrtak ki egy rozsdás aranymosó tálat, csákányfejet, 40-50 éve hevernek a földben, szerintük ez darabonként 300-400 dollárt ér... Aztán egy mocsárból kitúrtak egy 15 centis megalodon fogat. Én nem vagyok régész, de az általuk 5 millió évesnek becsült cápafog a mocsaras földben nem rohadna el? Õk pedig kibányásszák 'véletlenül' és ehhez csak pár vödörnyi földet kellett átmosni, amennyi egy asztalra ráfért... Vicc kategória, aztán meg kér érte 1 millió forintot, és meg is kapja, miközben a Vaterán a 40 millió éves cápafog 5000 és 30000 forint között mozog. Gyerekes szar, olyan 'tökös amerikai kincsvadászok', ahova lenyomják az ásót, ott mázsányi kincs és régiség fordul ki a földbõl.
Kamu szar.
ebedido 2013 febr. 17. - 07:09:03 Előzmény Vrahno
Nekem tetszett.
A Chicagoi rendõr pont olyan hülye volt mint a filmekben...
Vrahno 2013 jan. 16. - 23:06:54
Egy újabb megrendezett régiségért kotorászós ál-reality mûsor idegesítõ mûsorvezetõkkel és kamudrámával. Mert még nem volt elég a csatornán ilyenbõl...