Esetleg

Bakancslistához adom
Casomai
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz filmdráma, 116 perc, 2002

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stefania és Tommaso szeretik egymást és elhatározzák, hogy egybe kelnek. Azt szeretnék, hogy az esküvőjük olyan kívételes legyen, mint forró szerelmük, ezért Stefania rábeszéli Tommasót, hogy a szertartást abban a templomban tartsák meg, amelybe a lány gyerekkorában járt. Hamarosan kiderül, hogy a házasélet mindennapjaihoz éppúgy hozzátartoznak a szakmai-, a pénzügyi gondok és az elszigetelődés érzése, mint a szerelem és a beteljesülés.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
gela.angela 2011 febr. 08. - 13:52:30 10/10 Előzmény Hallon
Szerintem egy nagyon jó és tartalmas film a házasságról!!!!
Egy lehetséges történetet mesél el a házaséletrõl, ami 99%-ban válás követ.
Mindez akkor következik be ha nem táplálják a szeretetüket egymás felé, nem figyelnek a "valaha" szeretett emberre és ha nem õszinték egymáshoz. Inkább elmenekülnek a problémák elõl, minthogy szembenézzenek velük és megoldják õket EGYÜTT!!!!
Mert legkönnyebb mindent felbontani és megszökni mint MEGOLDANI!
Hallon 2011 jan. 19. - 17:11:45
Ez egy borzasztó unalmas, vontatott film, ami közhelyek és rossz poénok hadát vonultatja fel. Van itt minden - jófej, lázadó pap, idilli táj, idióta barátok, abortusz, de ami a legidegesítõbb, az a folyamatos, kétpercenként felharsanó mûröhögés.
Senkinek sem ajánlom, talán csak annak, aki egyedül unatkozik, és nem tud elaludni. Ez a mûremek álomba ringatja majd...esetleg.