Az Ez nekem kínai! című műsor nézői megismerhetik Wangot, a pekingi szakácsmestert, aki immár három éve tart Budapesten tanfolyamokat a kínai ételművészet iránt érdeklődő séf-jelölteknek. A nézők most négy részen keresztül követhetik nyomon, Kozi és Döme miként sajátítja el Wang mester főzőiskolájában a kínai konyha alapjait. Mindez a fiatal műsorvezetőktől már megszokott természetességgel, lazasággal - és persze sok-sok humorral! Ez nekem kínai! - csetlés-botlás a kínai (tan)konyhában, TV Paprika módra.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
ceraform
2009 szept. 05. - 18:42:53
Jó eltalált menû, a szellemesség és a különges ízek harmóniája, szívesen megvenném cd-n is
Nekem tetszik a mûsor. Lenne egy kérdésem. Hol lehet kapni azt a kínai sót (nátrium glutamát-ot). Jó lenne, ha csinálnának pirított tésztát, de nem üvegtésztából. Olyat, amit szoktunk enni a kínai kifõzdékben. Szereném megtanulni az elkészítését.
Ha valakinek van ötlete, ossza meg velem.
Szét napot mindenkinek!
Véletlenül kapcsoltam rá tegnap este, dehát nemsokára dõltem a röhögéstõl. Nagy volt. A kajára nem nagyon figyeltem, de ennek a mûsornak tán nem is az a lényege.
Ebben a Kozi csajban van egy adag Liv Tyler. Az Aerosmith nem járt véletlenül vagy 20 éve hazánkban? :)
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások