Fekete zsaru

Bakancslistához adom
Black Cop
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai filmdráma, 91 perc, 2017

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

A fehérek feketeként bánnak vele. A feketék viszont nem tisztelik, mivel zsaru. Hamarosan mindannyian látni fogják, milyen az, amikor egy fekete zsaru kijön a sodrából.

Stáblista:

Szereplők

fekete zsaru
újonc zsaru
fehér zsaru

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nefefe 2021 ápr. 05. - 11:29:38 3/10
Már az eleje furcsa volt. Amikor rendőr akar igazoltatni rendőrt, az úgy viselkedik és beszél, mint egy nem egyenes úton járó ember? Nem lett volna egyszerűbb közölni, hogy ő is az? A másik szituációban meg ez a fekete rendőr megtámad egy fehér rendőrt, azért hogy a feltételezett fekete gyanúsítottakat mentse? És még sok eset a filmben, ami nem volt életszerű. Nekem úgy tűnt, hogy ez a fekete rendőr akar minden feketén esett sérelmet megtorolni. Ebben a filmben egy kicsit túlspirázták ezt a fehér-fekete konfliktust és egy fordított rasszista szituációt kreáltak. Az tény, hogy a feketék reakciói másak, mint a fehéreké, de talán ez csak a történelmi igazságtalanságokból ered. A film lassú, idegesítő aláfestő zenével, értelmetlen szöveggel és dialógusokkal, nem sok igazi történéssel. Amikor már nagyon untam, beletekertem. Ja, és az amerikai rendőrök nagyon szeretik a kódszámos kommunikációt... Az is eléggé idegesítő volt, mert természetesen az egyszerű filmnéző ezeket is betéve tudja... Én nem nagyon tudom ajánlani ezt a filmet senkinek.
4/10
Dörflinger 2021 ápr. 03. - 21:29:37 4/10
Iszonyatosan vontatott, 3 részre tagolt fim. Felejthető kategória, ha van valakinek jobb dolga, akkor inkább csinálja azt. Csak azért adok négyest, mert helyenként átlépte az ingerküszöböm pozitív irányba, 1-2 percig. 4/10
10/10
tóthlászló 2021 márc. 18. - 08:20:08 10/10
Ijesztő film a rendőri erőszakról: az etnikai hovatartozás nem befolyásolja a rendőri mentalitást: egy fekete rendőr teszi azt a különféle emberekkel, elsősorban fehérekkel, amit a fehér rendőrök a feketékkel. Pazar darab.