Final Contract: Death on Delivery

Bakancslistához adom
német akciófilm, 2006

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Naphinel 2010 jan. 08. - 16:09:32 10/10
SPOILER lehet benne!

Nos, az elsõ gondolatom: tipikus német akciófilm (mert nem thriller), és nagyon meglátszik, hogy a Cobra 11 "emberei" is részt vettek az elkészítésében (sõt, a vörös hajú recepciós ugyanaz a srác volt, aki a Cobrában Hartmutot játssza).

Minden volt: romantika, becsapás, üldözés, elrablás és megmentés, meg persze az elmaradhatatlan "futárfiúból hirtelen beépített ügynök lesz" szel járó bénázás.
Szerencsére humornak sem volt híján a film, de talán a legnagyobb, mikor David leriasztózza az amúgy szinte semmi üvege nincs kocsiját.

A film alapból végig egy romantikusabb szálon húzódik, legalábbis, végig David és Jenny kapcsolatáról szól, emellett szinte eltörpül az üldözéses jelenetek sora.
Kissé lassan indult be a cselekmény, de aztán pörög rendesen, csak gyõzze nézni az ember (hiába, a Cobrás elõélet...)

Egyszerre több szálon fut, David és Jenny, az õket üldözõ rendõrök, végül az áruló Lara (a csaj amúgy tök úgy nézett ki a végén, mint Lara Croft... szerintem nem véletlen a neve :)), és ezek futnak össze.

Mivel nincs több idõm, most nem folytatom, de tetszett, izgultam, nevettem, rosszul voltam (nem bírom a kínzásos jeleneteket), kábé hülyét kaptam, Lara milyen simán elbánik Daviddel... egyelõre ennyi, rohanok!

Nálam 10/10, szeretem az ilyesfajta filmeket (bár néhol klisészagúm, de manapság mi nem), igaz angolul láttam, és pár szón kívül semmit nem értettem... de basszus, németül sehol nem találom, magyar címe meg nincs is. :) :S