Gazdagok és szerelmesek

Bakancslistához adom
High Society
amerikai musical, 107 perc, 1956

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A gazdagok mások. Vagy mégsem? Kiderül, hogy ha elkapja őket a szerelem heve, ugyanolyan bolondok, mint bármelyikünk. Tracy Lord, a szeszélyes örökösnő egy feddhetetlen úriember menyasszonya, csakhogy megtetszik neki egy vonzó újságíró. A történet itt még nem ér véget, mert az is lehet, hogy Tracy valójában bohém ex-férjét szereti... Pergő jazz ritmus, szerelem, gazdagság és persze sok mulattató félreértés fűszerezik ezt az igazi hollywoodi klasszikust.

Stáblista:

Szereplők

C. K. Dexter-Haven
Tracy Samantha Lord
Mike Connor
Liz Imbrie
George Kittredge

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Ildikó Nóra 2021 ápr. 14. - 20:26:38 10/10
Kedves, vidám, romantikus, szórakoztató film, amelyet érdemes megnézni, kikapcsolódásképp nagyon jó, tetszett. Grace Kelly-nek nagyon jól állt a szerep, szép, csinos volt ezen filmben is. Nagyon szépek a filmben a ruhák, frizurák, díszlet is. A szinkron is jó volt. (Orosz Helga, Tahi Tóth László, Vass Gábor, kár, hogy utóbbi két színész magyar hangját már nem hallhatjuk új filmekben. ;( )
Babyface 2009 jan. 01. - 12:55:19
Ez egy nagyon jó film, nagyon szeretem. Bár én Felsõ tízezer címmel ismerem..
Nagyon régen adták a tv-ben, sikerült felvennem. Most megkaptam dvd minõségben eredeti nyelven, úgyhogy biztosan össze fogom hozni a magyar szinkronnal, mert megéri. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg. Szép dalok, könnyed romantikus, ugyanakkor humoros történet.
Jó szórakozást!!!!