Gyilkos nemzedék

Bakancslistához adom
Assassination Nation
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi vígjáték, akciófilm, 108 perc, 2018

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Lily felsőéves gimnazista, aki barátaival együtt a kommentek, posztok, szelfik és internetes chatek világában él. Amikor egy névtelen hacker elkezd részleteket közzétenni a kisvárosban élő fiatalak magánéletéből, elszabadul a pokol...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
TheOldMan febr. 28. 22:16:37 8/10
Sajnos a család hölgy tagjai figyelik a Való Világot, így önkéntelenül is belelátok néha. Kérdezem is a páromat, miért kell beteg embereket néznie. Szerinte szórakoztató, szinte mindig meglepik és azt mondta ezeket a fiatalokat a telefonjuk, a net nevelte!
Itt most belenézhetünk miként nőnek fel a mai fiatalok, kapunk egy egyébként szórakoztató filmet, egy szatírát, ami , azért elég rendesen el is gondolkodtat, ami ritka manapság.8/10.
8/10
kecsup 2020 szept. 13. - 23:10:03 8/10
Szerintem ez egy korrekt iparos munka. Kicsit Kill Bill-es a végén, nekem tetszett.
3/10
furfang 2020 jún. 16. - 23:31:51 3/10
Ez minden, csak nem vígjáték, hanem inkább egy torz tükör, amiben a teljesen alkalmatlan tizenéves világ ( tisztelet a kivételnek) tárul fel. És aki azt gondolná, hogy ez csak egy film, arra éppen az elmúlt napok amerikai eseményei cáfolnak rá az abszurditásaival, a rendőrség ledegradálásával, az önálló " Seattle városállam" létrehozásával . A borzadály miatt 3.
9/10
sexykex 2020 máj. 12. - 00:47:11 9/10
Szokásomtól eltérően, most nem kezdenék oltani senkit, hogy a jólét, a semmittevő eltunyulás, az unalom ide vezet. A pazarláshoz, a kurvuláshoz, a drogokhoz. Lassan egy egész nemzedék jut el odáig, hogy a testén lévő lyukakon és a farkán kívül semmire sincs gondja. Az élvezetek eszetlen hajhászása köti le egyedül a világ népességének 2-3 százalékát. Ez úgy 150-200 millió ember.
Arról sem akartam beszélni, hogy a digitális világ veszélyeivel mennyire nincsenek tisztában az emberek. Mihelyt egy gondolatunkból, vagy tettünkből fájl lesz, azonnal megszűnik a titkossága. Lehet az a legvédettebb felhőben, vagy akármiben. Ha nem az agyunkban van, akkor az kideríthető, megosztható, tehát nyilvános.
Erről a filmről akartam csak beszélni – igaz, hogy eddig is azt tettem – amelyik kőkeményen odacsap annak a néhány maradék illúziócskának is, ami az új világgal kapcsolatban esetlegesen fennmaradt bennünk. Nálam a mai film kategória egyértelmű favoritja ez a mozi, majdnem tökéletes alkotás.
3/10
furfang 2020 máj. 11. - 20:18:35 3/10
Lily okos kamaszlány, aki legjobb barátnőivel mindennapos kamasz ügyeken pörög. Van egy kis gondja a barátjával és a szexuális életükkel. Van egy kis gondja a tanárokkal, akiknek gondot jelent, hogy a lány nem hajlandó a szabott keretek között maradni, sokkal haladóbb a felfogása. Van egy kis gondja a szüleivel, akik gyilkos-nemzedek.jpgmintalánynak akarják látni.