Halálos bosszúvágy

Bakancslistához adom
Facing the Enemy
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 98 perc, 2001

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Griff McCleary nyomozó házassága válságba kerül, miután tragikus körülmények között meghal hétéves kisfia. Nem találja a közös hangot feleségével, Olivíával, ézért külön költözik az asszonytól. Közben furcsa gyilkosságok ügyében kezd el dolgozni, amelyek egy titokzatos szépséghez vezetnek. Griff a nő nyomára bukkan és amikor személyesen is találkozik vele nem tud ellenállni a kísértésnek. Ahogy a zaklatott nő szembesül azzal, hogy Griff zsaru, öngyilkosságot követ el annak lakásában. A nyomozót ezért felfüggesztik állásából és Olívia haragjával is szembe kell néznie. Azonban fenyegeti egy ennél sokkal nagyobb veszedelem is a halott nő, bosszúszomjas, néhai férjének személyében.

Stáblista:

Szereplők

Olivia McCleary
Griff McCleary
Nikki Mayhew
Sandra Galloway
Cassie Ives
Thomas Galloway
Carl Runyon

Hozzászólások

Szerinted?
ELog 2008 márc. 06. - 21:57:10
Igen, sablonkrimi. Nagyon sablon. Ami nem baj, mert volt benne 8 percnyi tartalom, amiért tényleg érdemes volt megnéznem. És ez a 8 perc mostmár meg is marad, a többit meg elfelejtjük. :)
georgia57 2008 márc. 06. - 20:30:08 Előzmény ELog
végül is ez mindenki személyes izlése,talán sokat vártál egy szabványkrimtõl--ez nem lélektani dráma,sablonkrimi
ELog 2008 márc. 06. - 14:51:11
Szerintem összességében eléggé a hullagék kategóriába sorolható. ;) Viszont készítettem belõle egy 8 perces "vágást", ami igazi dráma. Az már nézhetõ, akár többször is. :)
georgia57 2008 jan. 20. - 18:42:48
igalmas krimi