Havazin

Értékelés:

54 szavazatból
Szerinted?

Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget. A Havazin izgalmas újdonság, hiszen sportról szakmai szempontok alapján készülő szórakoztató magazinműsor. Ismerteti a nézőkkel mindazon szakmai információkat, amely a havas sportágak élvezetéhez szükséges, s ezen felül felhőtlen szórakozást biztosít. A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen s havon. Praktikus tanácsok, sztárinterjú számos sportolóval, színészekkel, énekesekkel, valamint sok-sok kaland és hó, hó, hó a Havazinban.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kérdések 2013 febr. 10. - 14:02:45 Előzmény ceia
Ki volt a mai mûsorban a 3 mûsorvezetõ? Valami Dóra meg Lili?
1/10
ceia 2012 jan. 22. - 12:28:08 1/10
Na, gondoltam belenézek a Havazinba, ki van, mi van most benne.. Esztinek nyoma sincs, valami Janicsák Veca?,
(ha jól írtam) fog elõször életében síelni. Hát ez nagyon érdekel.. Fogalmam sincs hogy ki az, de mindegy is. A mûsorvezetõ elmondta, hogy mi lesz a mûsorban, aztán a mondat után már tolták is be hogy ki mit támogat :( Persze azután, hogy a mûsort megelõzõen is hosszú reklámblokk volt. Azért a pofátlanságnak is van határa, mit gondolnak, azért kapcsoljuk be a tv-t, hogy reklámokat, támogattát, meg jóvoltábólt és persze "a kockázatok és mellékhatások"-at nézzünk? Kész agymosás amit mûvelnek, már aki hagyja magát..
1/10
ceia 2010 dec. 19. - 11:23:26 1/10
A retekklub már csak ilyen, ne várjunk tõlük tartalmat, színvonalat.. De ne bántsuk Valkó Esztit, csak egy alkalmazott, nem õ találja ki a mûsort. Szerintem nagyon pozitív és szórakoztató, és egyáltalán nem csúnya. Kár, hogy ritkán látni. Az rtlnél alig van olyan, akit nem utálok, pláne, akit még bírok is - õ az egyik.
1/10
Pistabácsi 2008 dec. 06. - 10:31:24 1/10
Valóban kár, hogy ez nem a sportról szól. Jobb lenne, ha minden adás újabb síterepeket mutatna be, ill. a környékét. Lehetne benne felszereléseket bemutató blokk is, de nem egy mûsorvezetõi divatbemutató! Ennek a mûsornak nem arról kellene szólni, hogy bizonyos emberkéknek újabb szereplési lehetõséget adjunk, nem kevés tiszteletdíjért, amiért bohóckodik egy pár percet. Az is kevés télisport kedvelõt érdekel, hogy melyik aktuális "sztárocska" hogyan tanulgat lécen maradni. Ez elmegy egy bulvárhír mûsorban, de ebben nincs helye. Ha mindezeket fontolóra vennék a szerkesztõk, illetve a többi véleményt, ugrásszerûen javulna vélemény a mûsorról.
pozitron 2008 márc. 02. - 09:27:17
Ez a mûsor akár jó is lehetne ,ha valóban a téli sportokról szólna.

Kár,hogy nem sikerült. :-(
Talán egyszer...
C-phone 2007 nov. 25. - 12:22:21
...ezért kár volt!
robidusin 2007 nov. 18. - 12:26:10
Mindig el kell innét kapcsolnom, mert iszonyú ez a tülökfejû Valkó!
Valaki ennyire randa legyen?!