Heston Blumenthal a molekuláris gasztronómia nagyköveteként tudományos szempontból közelíti meg az étkezést: a főzés közben lezajló fizikai és kémiai folyamatokat vizsgálja, szokatlan ételeket párosít, különleges technikákat alkalmaz, és nem mindennapi eszközöket használ. Ebben a négy részes minisorozatban egy lehetetlennek tűnő küldetést vállal. A legnagyobb brit intézmények - gyermekkórház, mozihálózat, légitársaság, haditengerészet - ételeit próbálja forradalmasítani. A kihívás óriási: napi több ezer adagról van szó, számos nem várt akadály nehezíti a munkáját, és ráadásul többen kételkednek abban, hogy Heston képes megoldani a rá bízott feladatot.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Végre egy érdekes fõzõs mûsor, amiben nem a szokásos "mit fõzzünk magunknak vagy a séfnek" a téma, hanem kicsit tudományosabb szempontok alapján követhetjük nyomon az ételek elkészítésének fortélyait! :)
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások