Highway

Bakancslistához adom
amerikai krimi, 97 perc, 2001

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Két srác keresztülutazik egész Amerikán, hogy részt vehessenek Kurt Cobain virrasztásán.
Forgalmazó: Kinowelt

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
beo71 2013 febr. 22. - 09:27:49 8/10
Jake Gyllenhaal miatt néztem meg a filmet, aztán kiderült, hogy Jared Leto a lényeg.Gyllenhaal eléggé erõlteti, ez a belõtt nézés egy idõ után már modoros, Leto viszont természetes, õ van, nem színészkedik, létezik.
A film pedig egy aranyos road-movie, egy barát film, ami nem rengeti meg a világot, de jó nézni, hogy létezik igaz barátság.8/10.
Itt még Selma Blair is inkább helyes, mint idegesítõ, a késõbbiekben néha megfordul a dolog.Jeremy Piven pár percben is emlékezetes tud lenni, John C. McGinley sem mindennapi figura, valahogy jópofa az egész.
levina 2012 nov. 10. - 01:56:04
Tényleg elég silány volt a leírása a filmnek. :) Brigus1994 köszi a bõvebb információt. :) Megnéztem, szerintem jó film. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni! Az is elég nagy poén, hogy az elcseszett leírás mellett, a szereplõk közül éppen az egyik fõszereplõt Jared Leto-t hagyták ki. :D
10/10
Brigus1994 2011 szept. 26. - 18:55:45 10/10
A történet rövid lényege, hogy Jack Las Vegas egyik nagykutyájának Burt Mirandának feleségét kettyinti meg. Amit viszont nem tud, hogy Burt Miranda nem hagyja, hogy ezt bárki is büntetlenül megtegye vele, tehát a híres Miranda Pandákat uszítja Jackre akik hírhedtek az áldozataik lábának agyontaposásáról (addig tapossák az ember lábfejét amíg a lábujjak az nem törnek). Jack ez elõl menekül Seattlebe gyerekkori legjobb barátjával Pilottal. Ekkor még nem tudja Jack, hogy Pilot azért ragaszkodik Seattlehöz mert ott keresi régi nagy szerelmét Amyt. Útközben összeismerkednek Cassyvel akivel Jack összemelegedik. Kurt Cobain halálát azért keverték bele az írók, hogy létre tudjanak hozni egy üldözõs jelenetet és mivel az õ halálán eléggé nagy "virrasztás" volt Seattleben ezért esett a választás Kurt Cobain halálára.
Szerintem jóféle film...egyszer biztos meg lehet nézni:)