Hulk világa

Bakancslistához adom
Planet Hulk
amerikai animációs film, 81 perc, 2010

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Caiera hangja
Red King hangja
Hiroim hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 21. - 17:54:29
Biza, a Disney bevásárolta magát a Marvelba. Btw, mindig érdekelt ez a (ma már klasszikus) sztori. Legalább nagyvonalakban.

Na ez az ami hiányzik az élõszereplõs Marvel-filmekbõl: szétrobbanó testek, szakadó inak, HALÁL. hogy a dolgoknak következményei legyenek. Az egyik oka amiért olyan sokra tartom az X-men 3-at pontosan ez.

Amúgy mindig úgy gondoltam ez egy Conanbe oltott Mars Hadura, erõs beütéssel a történethez amikor Superman Apokolipsra került, és Darkseid seregeit és az Éhenkórészokat egymásnak ugrasztotta... Mindamellett van benne annyi plusz hogy új, önálló történet legyen.

Btw, ez az a Hulk amit kedvelek. Nem a nyavajgó Bruce Banner-mizéria, hanem HULK SMASH!
10/10
Beya 2013 nov. 30. - 10:01:05 10/10
Tartalom:
***SPOILER**

Miután Hulk pusztítása után fél Las Vegas romokban hever, a Föld hõsei úgy döntenek, számûzik õt egy távoli, lakatlan planétára, hogy megszûnjön a fenyegetés amit a Föld egész lakosságára jelent. A dolgok nem egészen úgy sülnek el, ahogy tervezték, és végeredményben Hulk egy idegenek által benépesített bolygón találja magát, méghozzá meglehetõsen legyengülve. Hulkot fogságba ejtik, és gladiátorjátékokon indítják, ahol ereje és ügyessége révén nagy népszerûségre tesz szert. Hamarosan azt veszi észre, hogy a gonosz uralkodó elnyomása alatt élõ idegenek egyfajta megmentõként tekintenek rá?

***SPOILER**