Tomasz Jakubiak alaposan szemügyre veszi konyháink évszázadok óta kiemelt szereplőjét, a húst. A lengyelek 98%-ával egyetemben Tomasz is húsevőnek vallja magát. Minden részben megismerhetünk egy lengyel tenyésztőt, aki elmondja nekünk, mi a jó hús titka. Tomasz két ételt készít el, így első kézből láthatjuk, amit a húsokról, különösen a marhahúsról, disznóhúsról, baromfihúsról, vadhúsról és halakról tudni érdemes és amit ezekben szeretünk.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások