Inga Lindström: A titok

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Das Geheimnis der Nordquists
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2018

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Emilia régészettel foglalkozik, szenvedélyesen kutatja a vikingek múltját. Egy nap úgy dönt, hogy kertészeti munkára jelentkezik egy házhoz, ami a Nordquist család birtokán áll. Eközben megismerkedik Alexanderrel, akinek ikertestvére korábban rejtélyes körülmények között tűnt el a birtokról. Közösen nyomozásba kezdenek, ám Emilia titkolja, hogy mi az, amit ő igazán keres: egy viking asszony sírját.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Emilia Holm
Alexander Nordquist
Viktor Nordquist
Carl Nordquist
Leo Sandberg
Julia Holm
Olle Hansen
Birte Ecklund
Maja Andersson
Doktor Fram
Frans Wallin
Ella Johanson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2020 aug. 22. - 11:22:38 9/10
Inga Lindström - Das Geheimnis der Nordquists - A titok (78. epizód) 2018

Az archeológus Emilia be akarja bizonyítani, hogy a harcos viking férfiak között bizony harcos nők is akadtak. Miután konfliktusba keveredik az egyetemen, így úgy dönt, hogy a kutatásait saját feje után és saját költségére folytatja. Egy bizonyos nyom Emiliát a Nordquist család birtokára vezeti, ahova trükkösen, mint új kertész sikerül bejutnia.

A birtok tulajdonosának a fia, Alexander, ki akar vándorolni Japánba, előtte viszont szeretné megoldani az évekkel ezelőtt eltűnt ikertestvére rejtélyét. Emilia erős vonzódás érez Alexander iránt, de annak bátyja, Viktor is érdeklődést mutat a lány iránt. Emilia egyáltalán nem sejti, hogy Alexander eltűnt ikertestvére és az ő kutatása között szoros összefüggés van…