Irányított halál

Bakancslistához adom
Dead Innocent
kanadai thriller, 91 perc, 1996

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Suzanne (Geneviéve Bujold), a sikeres kanadai ügyvédnő egyedülálló anyaként neveli tinédzser lányát, de nagyon elfoglalt és keveset tud foglalkozni vele. Egy nap arra tér haza, hogy Nicole-nak (Emily Hampshire) nyoma veszett, a bejárónőjüket pedig meggyilkolták. Amikor a rendőrséget akarja hívni, testetlen géphang harsan egy titkos hangszóróból, és megtiltja neki, hogy bármit is tegyen. Suzanne-nak rá kell jönnie, hogy minden lépését figyelik és foglyul ejtett lánya életével zsarolják. A hang hamarosan közli vele, hogy ha azt akarja, a lánya életben maradjon, akkor meghatározott idő múlva öngyilkosságot kell elkövetnie. Suzanne-nak az idővel kell versenyt futnia, ha meg akarja menteni Nicole-t, és az őt figyelő kamerák látószögéből is ki kell kerülnie, hogy titokban segítséget hívjon.

Stáblista:

Szereplők

Suzanne St. Laurent
Donna Swift
Mike Salvatori
Del Rainman

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
vitkovits 2010 nov. 08. - 16:05:27 1/10 Előzmény Vadrenalin
Most szenvedtem végig, tökéletesen egyetértek. Nem is értem, hogy Genevieve Bujold miért vállalta el így a fõszerepet - nagy bajban lehet anyagilag...
Pedig még a címe is egész tûrhetõ lett; de a film maga színvonal alatti. A sztori sem teljesen eredeti, de komoly lehetõségeket rejtegetett, immár örökre.
3/10
Vadrenalin 2010 jún. 16. - 14:02:14 3/10
Ez tipikusan olyan thriller, aminek a sztorijából akár 10/10-es feszülten izgalmas filmet is lehetett volna készíteni és elsõsorban a rendezõ tehetségtelenségén múlt, hogy csak egy kb. 3/10-et érõ, kerülendõ vacak lett belõle.