Ismeretlen ismerősök

Bakancslistához adom
Familiar Strangers
amerikai filmdráma, 82 perc, 2008

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Évekkel ezelőtt Brian hátat fordított a családjának, mert nem tudott kijönni az apjával. Bár tartotta tőlük a távolságot, most hazatér, hogy a Hálaadás ünnepét a szülei és a testvérei társaságában töltse. Brian úgy látja, semmi sem változott, mióta elment. Az apja, Frank a háziállatokat jobban szereti, mint a gyerekeit, mert azok nem nőnek fel és hűségesek hozzá. Az anyja, Dottie még ugyanúgy próbálja összetartani a családot. A bátyja, Kenny sem állt még a saját lábára, a húga, Erin viszont - akinek van egy kislánya - az elrontott házasságát próbálja kiheverni. Brian találkozik a régi barátnőjével, Allisonnal is.

Stáblista:

Szereplők

Brian Worthington
Frank Worthington
Allison
Dottie Worthington

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Nyünyü 2010 aug. 22. - 14:45:40 1/10
dög unalom film, nem is bírtam végignézni
sziszi68 2010 aug. 01. - 11:28:30
kissé téved a tartalom-megjegyzés, nem bátyja a fõszereplõnek, hanem az öccse és nem a régi barátnõjével találkozik (szerintem legalábbis),de ez mind mellékes végül is. Én végigbõgtem.
Hülye amerikai rágóguminak tûnhet, tudják ezek, hogy kell kihozni egy emberbõl (jelen esetben nõbõl) a család utáni vágyakat, a kitartásra való figyelmeztetést és a családtagok feltétel nélküli szeretetét, valamint kimondani azt, amit mindig elhallgatunk. Ja és néha füllenteni, vagyis más helyett kimondani, amit az nem mer megtenni. Kissé hazárdírozós attitûd, de mûködik, mûködhet! Jó, nekem totál tíz pontos.