Itt és most

Bakancslistához adom
Here and Now
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmsorozat, 60 perc, 2018

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Újabb remek sorozattal rukkolt ki Alan Ball, a Sírhant Művek és a True Blood Inni és élni hagyni szériák alkotója. A történet a többnemzetiségű, multikulturális portlandi család életébe, hétköznapjaiba nyújt bepillantást. A filozófiaprofesszor és felesége a közös gyermekük mellett három örökbefogadottat egy libériait, vietnámit és kolumbiait is nevelnek, nap mint nap szembesülve az ezzel járó kihívásokkal. A sorozat főszerepeit az Oscar-díjas Holly Hunter és Tim Robbins alakítja.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Audrey Bayer-Boatwright
Kristen Black Kristen Bayer-Boatwright
Ashley Black Ashley Collins
Greg Bishop
Malcolm Collins

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
ABanonym 2018 jún. 26. - 17:39:13 10/10
Érdekes, furcsa, kissé "beteg" sorozat. Intellektuel párbeszédek röpködnek ide-oda, színészek kivállóak, képi világ káprázatos!
A b*zi jelenetek nélkül Én is meglettem volna, dehát ezen nincs mit meglepődni, hiszen Alan Ball írta, aki a sírhant művek című sorozatot is, amit szintúgy "sajnos" végigkíséri ez a meleg hullám....
3/10
Nso-Csi 2018 márc. 03. - 17:09:07 3/10
Itt aztán van minden, amit \"sokszínûség\" címén össze lehet hordani. A nagy katyvaszban szegény szereplõk csak kóvályognak, és a \"drámai helyzet\" annyira sovány, hogy inkább csak nevetgélünk ezen a mindent kimondáson. A 3. részben végre elõjön egy izgalmas szereplõ, az iráni származású pszichiáter. (Tartok tõle, hogy a sorozatot sajna nem \"társadalomkritikai éllel\" írták, így nekünk marad a nevetgélés ezen a propagandaízû cuccon...)
hegyi.tibor1 2018 febr. 27. - 07:31:50
Meglettem volna a pasik kefélése nélkûl.
skacha 2018 febr. 25. - 10:01:42
Oooo nagyon jo kis sorozat.... jo mondatokkal es szuper karakterekkel