Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, sokkal inkább egy életforma a konyhában. Bizonyára nem véletlen, hogy az étel és az élet szavak betűi ugyanazok. Az Ízes élet házigazdája, Pataky Péter, Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf élvezi az életet és az ételeket is. Az élményt pedig szereti megosztani másokkal, így az Ízes élet nézői biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak újabb receptekkel lesznek gazdagabbak, hanem kedvet kapnak a kísérletezéshez, akár egy-egy klasszikus étel újragondolásához is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Ezt nem lehet kibírni! Csak a rendkívül buta emberek (pontosabban nõk) hiszik azt, h akkor ragyognak legfényesebben, ha állandóan pofáznak. Mondja, mondja, mondja... és még mindig mondja és gesztikulál és szerepel és egyébként is minden mozdulatáról tudósít, mintha nem is a tévében lenne! Két perc után legszívesebben valagba rúgnám, de inkább elkapcsolok.
Most olvasom, hogy diplomata volt, négy nyelven beszél - és még fõzni is tud. Én továbbra is "csípem", mindig megéhezek, mikor megnézem a mûsorát. Tud kedvet csinálni, s szinte érzi az ember az általa elkészített étel illatát, zamatát.
ez a nõ a fenekén veszi a levegõt?....én még ennyit hablatyoló nõt már rég láttam, ettõl annyira gagyi, valakinek nagy barátja...na az ilyesmikért nem bánom az rtl extraadót, sõt keveslem
Az hagyján, de ki az aki engedi, hogy ennyit dumáljon feleslegesen. Minden mûsora elférne 5 percben. Valami hihetetlenül idegesítõ. Ha valami érdekesebbet mutat akkor is elkapcsolok, mert nem bírom nézni a szómenést.
Kinek a pap, kinek a papné. Én speciel ki nem állhatom Gordon Ramseyt, olyan mocskos a szája. Aki ilyen alpárian káromkodik, minden ok nélkül, annak nem is kóstolnám meg a kajáját. Jamie Olivert szeretem, de õ meg mindenbe belenyúlkál a kezével. És legalább annyit dumál, mint a Zsófi. Stahl is sokat dumál, és mostanában csak süteményeket süt. A muffinjai már a könyökömön jönnek ki. Nem szeretem a muffinokat, akármiket kevernek bele.
Még csak kétszer csíptem el a mûsorát. Nekem nagyon tetszik a stílusa. El tudja adni a portékáját. Szinte szerelmese a fõzésnek, az ételeknek, az alkotásnak. Én úgy vettem észre,hogy a mûveleteket erõsen megvágják - helyesen. Pl. ha habot kezd verni, a köv. pillanatban már fel is fordítja a tálat.
Stahl mûsorát is szerettem, bár nem vadászok ezekre külön, csak ha véletlenül belebotlok, akkor megnézem, de az a Judit olyan vékony, hogy nem hiszem el neki, hogy meg is kóstolja azt, amit dicsér. Zsófin látszik, hogy élvezi is az ételt, olyan kis töltöttgalamb, amitõl hiteles lesz az, amit mond.
Érdekes, van, aki dinszteli a hagymát/én is/, van, aki pirítja, van, aki süti, de mindenki ugyanazt csinálja:)
A karamellizálás meg szép szó, én akkor karamellizálok, ha piros káposztát dinsztelek.
És miért kell nekünk néznünk, hogy hámoz, aprít fél óráig krumplit, hagymát, gyümölcsöt ...stb ( ezt már mi is el tudjuk végezni - szerintem - értelmetlen az ezzel való idõhúzás) A mûsoridõt felére lehetne csökkenteni a sok felesleges dumát elhagyva, a felesleges "szöszölést" kihagyva. Nekem nagyon fura, hogy teljesen elhagyták a "pirítás" szót. Nem értem ezt az új "trendit", hogy mindent karamellizálunk! Már a szó is sokkal hosszabb, nehezebbek vele a mondatok, miért nem lehet "retrósan" - és tetszetõsebben - kifejezni magukat,: pirítjuk a hagymát,.... lepirult a hús, ... pirított zöldséget készítünk .... stb , hisz a köznapokban is így használjuk.
N, mostanában más ruhák vannak a nõn.
Most mi a vélemény a kajáiról???
Mert hogy eredetileg is errõl szólt volna a mûsor és nem a farmerkabátjairól, amiket ráadtak...
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások