Az Ófalujáról, a várról, a Lengyel-kúriáról és az alkotóházként működő Eszterházy-kastélyáról ismert Szigliget a Balaton északi partján fekszik. A filmből jellegzetes halételek mellett (kukoricalisztbe forgatott keszeg, szigligeti boros halászlé, ecetes keszeg, gyömbéres zsemlemorzsába hengergetett, kemencében sült fogas) megismerhetjük a híres, burgonyafánkkal tálalt Eszterházy-rostélyos és a kelt, hajtogatott káposztás pogácsa receptjét is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások