Az Alsó-Tápió mente legnagyobb lélekszámú faluja a verhetetlen versenyló, Kincsem emlékmúzeumáról, a gyógyító hatásúnak tartott Attila-dombról, valamint az ország egyik legismertebb ősi emlékéről, a falu határában talált szkíta aranyszarvasról nevezetes. A település az őskor óta lakott hely, melyet a határában 1923-ban feltárt fejedelmi sírból származó pajzsdísz, a szkíta aranyszarvas is tanúsít. Adásunkban ezúttal a "nehezebb" ételek kedvelőinek kedvezünk, mivel a következő recepteket mutatjuk be: kolbászos, tojásos lebbencsleves, töltött tarja rántva, böllérjózanító kolbásszal, hurkával töltött tészta) és vízen kullogó (hideg vízben kelt tészta).
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
feketevipera
2011 aug. 08. - 13:41:36
A mûsorból csak a "böllérjózanító" nevû étel elkészítését láttam, de az is meghozta az étvágyamat. :) Azért nem semmi, amilyen kosztokat ki tudtak találni egykor az emberek.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások