Jesse Stone - Vékony jégen

Bakancslistához adom
Jesse Stone: Thin Ice
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 88 perc, 2009

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Lelövik Healy parancsnokot, Jesse Stone régi barátját, a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjának vezetőjét, és súlyos sérülést szenved. A belső ellenőrzés nyomozást indít Stone ellen, melynek következtében, a helyi városvezetés kéretlen figyelmétől övezve, egy időre el kell hagynia szolgálati helyét, Paradise városát. A nem éppen rózsás viszonyuk ellenére azonban mégis szükségük lesz a tapasztalatára, amikor eltűnik az egyik híresség gyermeke. Stone az életét és a karrierjét is kockára teszi, hogy megoldja az ügyet.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Jesse Stone
Rose Gammon
Luther 'Suitcase' Simpson
Sidney Greenstreet
Healy kapitány
Stephanie Morton
Mrs. Steinberg
Teddy Leaf
Elizabeth Blue

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Nótárius 2020 aug. 05. - 13:37:50 7/10 Előzmény stupek2
A véleménye iránti tisztelettel szólva, az ténybelileg nem helytálló és egyébként önmagában is ellentmodásos állítás, hogy e filmnek nincs semmi köze a címéhez; illetve hogy csak egy (?) "mellék-mellékszálon". (?)
A látottak alapján nyilvánvaló, hogy a film két elkülönülően fontos kulcsmomentumában is megjelenik a "vékony jég", mindkét alkalommal nagyon-is jelentőségteljes említése. Egyik esetben a maga konkrétságában,

az eltűnt kisgyerek nem egyszerű ügyében, az ő tragikus végkimenetelű balesetének oki tényezőjeként.


A másik szálon a címszereplő, könnyen visszafordíthatatlanul rosszra fordulható, jogilag és szakmailag is rendkívül kockázatos helyzetének és döntéseinek, óvatosságra intő, kifejező erejű metaforájaként.
1/10
Xxy92 2020 júl. 31. - 17:03:04 1/10
A Duna tévén egy héten átlagosan 6-7 filmet vetítenek, ami önmagában is gyalázatosan kevés. De ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebemben, amikor ebből az alacsony számból is heteken keresztül elpazarolnak egyet-egyet az ilyen semmitmondó filmekre. Egyszerűen nem értem, miért erőltetik az MTVA-nál ezt a krimi-szálat, nem tudom, miért nem veszik észre, hogy minden más csatornán ilyen filmek mennek, és épp a Duna lenne az, ahol némi menedékre lelhet az ember. Fantasztikus, lenyűgöző filmeket is lehet itt látni mind a mai napig, de sokkal több kellene az értéket közvetítő, különleges, Más, más csatornák által be nem vállalt filmekből. Magnum bácsi, aki már 30 éve sem volt érdekes, pedig nyomozgasson csak a TV2-n, és ne a Dunán vegye el a normális filmektől az időt. Kérem ez a felháborító, nem a Soros-terv!
2/10
stupek2 2018 okt. 02. - 09:05:53 2/10
Hát ez egy érdekes film. Vékony jégen a címe, de semmi köze hozzá! Egy mellék-mellék szálon egy ujságból egyszer olvasnak olyat, hogy vékony jégen. Ennyi. Egyébként van egy fő szál, egy lövöldözés utáni nyomozás, majd bejön egy mellékszál - gyerek eltűnés- és még egy a nyomozó viselkedése miatt. Ez utóbbit nem tudom miért? A filmben kevés olyan jelenet van, ahol ne innának, vagy ennének, vagy rágóznának, vagy cigiznének. Ha ezeket a jeleneteket kihagyom, a film nem szól semmiről.
Ford Mustang 2011 szept. 13. - 21:50:46
Igen? Erre nem gondoltam, de elképzelhetõ.
rocco14 2011 szept. 13. - 21:33:03 Előzmény Ford Mustang
Az egy másik része szerintem.És lesz még Jesse Stone:Holttest a tóban
Ford Mustang 2011 szept. 08. - 16:43:38
Érdekes... újság szerint a film alcíme - A maffiafõnök nyomában