Jimmy naplója

Bakancslistához adom
Jimmy's Farm Diaries
angol dokumentumfilm sorozat, 29 perc, 2007

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Ki ne emlékezne Jimmy Dohertyre, a bátor városi fiúra, aki tanulmányait szakította félbe azért, hogy megvalósítsa nagy álmát és elvonuljon vidékre sertést tenyészteni - de nem nagyüzemi, hanem bio-módszerekkel. Akkor többek között barátja, Jamie Oliver segített neki. Azóta jó pár év telt el, Jimmy minden megpróbáltatáson átesett, ami csak egy ilyen vállalkozásnál elképzelhető. Persze mindeközben sohasem hagyta el humorérzéke és vállakozásába vetett hite. Jimmy nem kis nosztalgiával gondol vissza a kezdetekre.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Huperion 2013 febr. 26. - 14:26:22 10/10 Előzmény Aggerawayter
Remélem nem lesz igazad, mivel mi mostanában kezdünk neki valami hasonlónak!

Nagyon jó sorozat IMÁDJUK!!!

Egyébként Jimmynek volt néhány extrém hülyesége is, például ha jól emlékszem több mint 400 km-re vitte el a disznót kolbásznak feldolgozni... És még így is megérte neki a London piacon eladni.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
Aggerawayter 2009 aug. 31. - 17:07:01
Egy ilyen kisebb bio-farmot hitelbõl beindítani, ráadásul nem is õ a terület tulajdonosa, és úgy üzemeltetni, hogy megérje egy családnak és az alkalmazottaknak is szinte egy mûvészet. Óriási szerencse és tudás és egy olyan gazdasági környezet (ország) kell hozzá, amelyik ezt támogatja. Egy olyan országban ahol a kistermelõket ki sem fizetik, miközben az Rt. tulajdonosok meg milliárdokat halmoznak fel, nem hinném hogy lehetséges.
8/10
xena21 2008 nov. 13. - 10:53:05 8/10
Hát igen!! Elég tanuságos,föleg ha valaki farmon él,és abból él meg!