Josie és a vadmacskák

Bakancslistához adom
Josie and the Pussycats
amerikai vígjáték, 94 perc, 2001

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Josie McCoy (Rachael Leigh Cook) keményfejű és tehetséges lány, aki arról álmodozik, hogy csapatával egyszer csak befut és sztár lehet. Együttesének tagjai Melody (Tara Reid) és Valerie (Rosario Dawson), akik nem mindig fogadják el könnyen, hogy Josie a főnök. A Megarecords kiadó fejvadásza, Wyatt Frame (Alan Cumming) éppen új sztárokat keres és Josie-ék együttesében lát fantáziát, persze nem érdektelenül. Ő és korrupt főnöke, Fiona (Parker Posey) a popipar legmegátalkodottabb hiénái. A lánybanda első slágere rögtön a csúcsra kerül. A slágerben azonban a keverésnél ingerküszöb alatti üzeneteket helyeztek el, amelyek féktelen fogyasztásra ösztökélik a hallgatókat. A lányok szembesülnek az üzleti élet kegyetlen igazságaival, és a maguk módján rendet akarnak tenni.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Banán 2011 júl. 17. - 20:59:08
Nekem is, 7/10-et adok rá. Nemcsak mulatságos és a zene miatt szórakoztató, hanem jól ráirányítja a figyelmet reklámozás piszkosságaira. Persze ez a "tudat alatti" szövegezés túlzás...
Ford Mustang 2011 júl. 17. - 10:13:47 Előzmény hoyt seriff
Ez teljesen másról szól, meg sokkal rosszabb is.
hoyt seriff 2009 júl. 29. - 13:44:40
Nem is tudtam, h csináltak ebbõl filmet! A rajzfilmet régen néztem és az nekem tetszett (igazi Wh-JB klasszikus). Valaki meg tudná mondani, h ez is olyan jó, v teljesen másról szól!? A macskát csíptem egy kicsit olyan v mint Scooby.
CDK 2007 szept. 29. - 10:44:06 Előzmény csonti1
Talán A nagy Lebowski lesz az....
Másik tippem az Amerikai pite.
Én inkább Rosario Dawson miatt várom, akit a Halálbiztosban "fedeztünk" fel!
csonti1 2006 aug. 04. - 10:44:20
Nem tudja valaki ,hogy melyik film volt az amelyikbe Tara Reid meztelenkedet?