Jules Verne: 80 nap alatt a Föld körül

Bakancslistához adom
magyar színházi felvétel, 102 perc

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A tízévesektől a nagyszülők korosztályáig mindenki kellemesen szórakozhat a Jules Verne regényéből készült adaptáción, az egri Gárdonyi Géza Színház pergő, fiatalos muzsikájával fűszerezett színházi előadáson.
A közismert történet a XIX. századvégi Angliában kezdődik. Phileas Fogg, a legotthonülőbb londoni gentleman fogadást köt a reform Klub tagjaival, hogy 80 nap alatt körbe utazza a Földet...
Az előadás nézőit egy rock-zenekar kalauzolja végig a világ körüli út stációin, hogy számtalan kaland után Phileas Fogg időben megérkezzen, s megnyerje a fogadást.

A színházi előadást Molnár Keresztyény Gabriella rendezte.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
mulao 2009 aug. 17. - 17:15:58 Előzmény fredi60
Ezt csak úgyértettem, hogy a darab arról szól, hogy körbeutazzák a Földet, de szerintem igaziból nem érezni, meg a díszlet se sokat utal arra, hogy megtörténik.
fredi60 2009 aug. 14. - 08:34:27
Különös lehet színházi elõadásban "körbe utazni" a Földet. :O
mulao 2009 aug. 13. - 23:41:09
Nem tudom megnézte-e valaki. Nekem egyszer elment, néha unalmasnak találtam, s talán többet is kihozhattak volna az alapötletbõl, mert az jó.Színészek szerintem egész jól játszottak, s talán még illettek is a szerepükre.Végülis, ha nincs jobb dolga az embernek, otthon a kanapéból kb. 2 óra alatt körbe utazhatja a földet.:)))))