Kal Penn a nagy számok örvényében

Bakancslistához adom
The Big Picture with Kal Penn
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, 22 perc, 2015

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A National Geographic népszerű dokumentumfilm-sorozatában Kal Penn olyan közérdeklődésre számot tartható témákra és összefüggésekre mutat rá, melyekre álmunkban se gondoltunk volna! Milyen hatással vannak a mindennapi életünkre az olyan hétköznapi dolgok, mint a bűnözés, a pénz, a szex, a táplálkozás, vagy épp az időjárás? Vagy az olyan meghökkentő és valószínűtlen tényező, mint pl. az állatok vándorlása? A sorozat sokféle felmerülő kérdésekre keres választ statisztikák és a belőlük nyert meglepő kimutatások segítségével. Tartson a "Dr. House"-ból és az "Így jártam anyátokkal"-ból ismert Kal Pennel, aki szokatlan egyszerűséggel olyan szálakat göngyölít fel, számok segítségével olyan eredményekre jut, amiből számunkra is kicsit érthetőbb, átláthatóbbnak tűnik a világ működése.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
KeNorbi 2018 dec. 12. - 19:00:09
Naés, breeder? Há´ figyelj má´, há´ kit érdekelne, hogy ´15-ben miről szólt két adás?! Hátazér´, hogy micsoda emberek vannak?!?!
breeder 2015 jún. 05. - 02:01:50
Nem rossz mûsor. :)
Most egybõl két részt is eladott belõle a nat geo.
Az egyik a szexiparról és a párkeresésrõl szólt, a másik a szúnyogok által terjesztett betegségekrõl.