Kalandjárat

Értékelés:

82 szavazatból
Szerinted?

Nem tudok tájékozódni, de kezembe veszem a GPS-t és mindenhova odatalálok. A portugál matrózhoz, aki Kolumbusz hajóján bevesz a csapatba, a mexikói gitároshoz, aki a piramisoknál meséli el az első csókot, az egyiptomi sráchoz, akivel a Níluson hajózva egy romantikus szigeten kötünk ki... És közben keressük a kincset."- mondja Kandász Andrea, aki 2005 február 12-e szombattól világgá megy a TV2-n, s viszi magával a nézőt, a barátnőjét és az operatőrt, a férfi szemet.
A kis csapat útinaplójában az országokat nem az épületek kövei, hanem lakosai jelzik, s mindenhol találnak magyarokat is. A Kalandjáraton csevegnek szerelemről, főzésről, divatról, házasságról, szépségről, többnejűségről, hűségről, nemi szerepekről.
"Aki velünk tart a TV2-n, érzi majd a tenger illatát, tapinthatja a sivatag homokját, megízleli az ételek ízét."
A műsor érdekessége még, hogy a megismert embereket az odautazó később is megtalálja ugyanazon a helyen. Lesz játék is, amelyben akár utazást is lehet nyerni a Kalandjáratra, amely elsőként Madeirán landol.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
southwind 2012 máj. 20. - 11:55:26
ugy latom, 'kedves' magyarok savanyu a szolo :)))))))))))))))))))))))))))))
Szerintem Andrea egy nagyon emberi riporter, normalisan nez ki, nem olvastam botranyairol, hoyg huszoneves fiucskkal flortol es nyomakodik az elitfesztivalokra. Utazik. Es ramutat dolgokra. Teljesen korrekt. En is nagyon szeretek utazni, mivel az elmenyeket soha senki nem veheti el tolunk, ezert nincs uszomedencem, viszont tobbszor latom a tengert :))) Szerintem Kandacs az egyik legjobb riporter, a masik a Borbas Marcsi a m1-en, viszont akinek nem tetszik kapcsoljon masik musorra. En se szeretem a forma1-et, ezert nem nezem, de nem fikazom, mert vannak akik elnek-halnak erte. Ez a musor az ovek es en belatom ezt.
offtopic
robicsek2 2012 febr. 12. - 12:56:26
Én tojok rá hogy mások mit gondolnak Kandász(Kannás) Andreáról. szerintem szépek a kannái :) És komolyan mondom szerintem csini. Rontja a Magyar nõkrõl kialakult képet ? :))) Istenem ,nagy az isten állatkertje :) Én örülök hogy ö vezeti.( Valamelyik Sí mûsor egyik adásában Tóth Gabi-t kellet nézni, na õ aztán tényleg imázsromboló az idegbeteg túlmozgásaival , és a viselkedésével.) AM a mai delfines játékban szívesen lettem volna delfin :) Andreának nagyon jól állt az a fürdõruci. De jó lenne valahonnan megszerezni ezeket a részeket jó minõségben.
Vagy azt gondoljátok valamelyik szépségkirálynõnek kéne mûsort vezetnie ? PL annak aki ép aszem múlthéten lépet fel a frizbi ben pénzért azzal hogy öt lefejelte a barátja ? (Köszi ilyenekbõl nem kérnék.)
Ghanima 2010 dec. 05. - 12:31:47 Előzmény Tom_usa
Tom usa... te meg egy igazi nagy magyar lehetsz... ilyen nickkel fõleg, ugye...

Ha jól látom, épp "kabátlopási ügybe" akartad bevonni Kandászt, aki szerinted csak akkor/attól lehet jó mûsorvezetõ és/vagy készítõ, ha "elvtársnõ", ill. valami pártos pártfogója van.

Sivár lehet az érzelmi életed, ha csak ez tud eszedbe jutni.
Ghanima 2010 dec. 05. - 12:27:04 Előzmény Hellomoto
"külföldön is tudják", bruhaha, ez éppen a szokásos közhely, kétszeresen. Amikor pedig valahol külföldön rákérdez valaki, hogy Hungary? Hungarian?, akkor föl vagytok háborodva...
Erre szokás mondani: az idehaza világhíres XY vagy étel...
Ghanima 2010 dec. 05. - 12:23:58
Szent bimm-bamm! Micsoda gusztustalan hozzászólások... szomorú...

Tudjátok, (ja, nem...) a világban nem csupán filmsztárok élnek, gyanítom, ti sem lehettek szebbek az átlagnál (mint ahogyan persze én sem). Amikor ilyeneket írogattok, jusson eszetekbe az a sok gyerek, lányok és fiúk, akik próbálnak megfelelni a trendnek, "karcsúnak" vagy "izmosnak" látszani, mert folyvást olyan embereket látnak a tévében (ami elé - a gondatlan és/vagy tudatlan szülõk - odacsapják õket, mert maguk nem érnek rá törõdni a srácaikkal, nézze csak, ami elé kerül), akiket a szépség(?)gyárak tenyésztenek.

Kandász Andreát egyébként mûsorkészítõként egy korábbi mûsorsorozata alapján ítélem meg, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok: Szülõszoba volt a címe és elképesztõ, kijózanító módon mutatta be, mi megy idehaza a szülések körül, de benne volt az Ügy címû sorozat elkészítésében is.
Ez a mûsora nem érdekel különösebben, de az elõzõek alapján nem lehet rosszabb, legföljebb más. Nekem úgy tûnt a Szülõszobát nézve (a részek végén, a készítõknél "Kandi" volt kiírva), hogy nem alkalmazottja a tv2-nek, és tkp. a csatorna járt jól azzal, hogy megvette a sorozatot.
Ami a nyelvtudást illeti... baromira kíváncsi lennék, melyiktek érti meg egy indián amerikai-angol + helyi tájszólását (ha jól sejtem, Floridában készülhetett a felvétel - aligátor) elsõ hallásra, fõleg tekintve az egyszeri alkalmat és ismerve a magyar átlag nyelvismereti fokát... "maded" ilyesmit hallhatott talán, ez pedig eléggé hasonlíthat a "mader-re", gondolom, ezért is kérdezett rá. A "people meat" valóban ciki, de az vesse rá...

Egyébként mindezeken túl: csináljatok jobbat, jelentkezzetek be a tv2-nél, és rajta!

Még valami: ha K.A. csudaszép lenne, akkor valószínûleg azért cikiznétek, hogy micsoda szõke..., miért tesz meg ilyet a tv2 mûsorvezetõnek.
1/10
Hellomoto 2010 máj. 23. - 10:01:50 1/10 Előzmény Tom_usa
egyetértek.
nem kéne 1 rút tehénnek égetni a magyarokat, ráadásul úgy hogy külföldön is tudják a magyar lányok mennyire szépek... de csak addig míg nem kandásszal futnak össze :S
1/10
Tom_usa 2010 febr. 21. - 19:07:41 1/10
Nagyszerû, hogy a szépségükrõl híres magyar lányokat egy ilyen rút kiskacsa (v tehén inkább) képviseli.
"Wild on..." ihletésû mûsor koppinthatná legalább a low budget verzióban Brooke Burke báját lásd itt: http://www.imdb.com/name/nm1036361
Felkészülni az adott területbõl sem pénz kérdés.
Kandász elvtársnõ, mert ugyan milyen képessége tette képernyõn vállalhatóva ha nem valami párt közeli pártfogó?!?!? nem dekoratív, nem csinos, az,hogy butácska azt kommentálni sem érdemes. A nagy kérdés, tényleg nincs senki jobb a tv2 háza táján?
Az ötlet jó , persze mert koppintott de a hozzáadott érték szégyenletes
10/10
zszsoco 2010 febr. 11. - 15:45:47 10/10
Szerintem maga a mûsor nagyon jó, és jó idõben is adják.
southwind 2010 febr. 07. - 10:32:11
barátaim, elvesztettétek a távirányítótokat? vagy nincs nálatok több csatorna? Mert ez ennyi! Ha valakinek valmi nem tetszik, vált.
Sárkányölõ 2010 jan. 24. - 02:05:51
Mekkora egy tehén ez a mûsorvezetõ. Szégyen hogy képernyõn van.
1/10
feeco 2009 szept. 20. - 00:50:35 1/10
Normális országban egy ilyen tehetségtelen luvnya nem kerülhetne képernyõre..
trix1 2009 júl. 26. - 03:26:18
Na, a mai adásban Debrecenbe látogatott Kandász Andrea. Mukácsy híres képét képes volt úgy megnevezni, hogy "ekke" homo. (Az ecce helyes ejtése: ekce!) Persze ma már kevesen tudnak latinul, én sem tudok, de mielõtt felolvassa a szöveget, utána nézhetne a kiejtésnek, ha már nem ragadt rá elegendõ "kultúra". És ez a nõ üzemeltet kommunikációs iskolát... jaj!
CsengoZoli 2009 júl. 12. - 21:45:12
Az intelligens 2db l-betû!
Egyébként meg szerintem is kb olyan,mintha egy 50éves videószakkörös nõ elutazott volna hülyülni a barátaival.
Dögunalom.
offtopic
anna8827 2009 júl. 12. - 21:41:37
Na akárhogy is, van akinek nem tetszik. És ha nem tetszik, neked miért fáj?
offtopic
anna8827 2009 ápr. 26. - 09:12:09 Előzmény efes
JA én se értem az egészet. Cak utazgat, és fizetik neki. Kinek a kicsodája ez a nõ?
robidusin 2009 ápr. 26. - 05:28:42 Előzmény efes
Ez a Kandász milyen egy ocsmány nõ! Ettõl csúnyább már csak egy van, a Valkó Eszter.
justbetallin 2009 ápr. 25. - 11:19:40 Előzmény nyelvecske
ahahah ez tetszett. :D:D
És mennyire igaz..
nyelvecske 2008 márc. 22. - 23:55:24
kihagytad frei tamást és a dossziéját, ami arról szól, hogy mindig elutazik valahová, ahol lakik valami gazdag magyar és okoskodnak: jaj, ez egy színarany szék, jaj ennek a tányérnak az árából ezt meg azt is lehetne venni stb, lol
efes 2008 márc. 22. - 10:51:55
Kandász Andrea Vujity Tvrtvko mellett a leggusztulanabb, leghatásvadászóbb (és talán a legcinikusabb?) képzõdménye a magyar kereskedelmi televíziózásnak. Viszont ebben nagyon profi(k).